Subnautica en Subnautica: Below Zero – Opening minuten

Subnautica en Subnautica: Below Zero – Opening minuten

Vraagt ​​u zich af hoe goed Subnautica en Subnautica: Below Zero draaien op Nintendo Switch? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste minuten van beide games bekijken.

In de twee survival-avonturentitels zijn spelers gestrand op twee uiteinden van een vijandige planeet – met niets dan hun verstand en wat handige technologie om de dodelijke ecologie te overleven!

video

Over Subnautica

Subnautica is een onderwateravonturenspel dat zich afspeelt op een buitenaardse oceaanplaneet. Een enorme, open wereld vol verwondering en gevaar wacht op je!

Duik in een uitgestrekte onderwaterwereld

Je bent neergestort op een buitenaardse oceaanwereld en de enige manier om te gaan is naar beneden. De oceanen van Subnautica variëren van zonovergoten ondiepe koraalriffen tot verraderlijke diepzeesleuven, lavavelden en bioluminescente onderwaterrivieren. Beheer uw zuurstoftoevoer terwijl u kelpbossen, plateaus, riffen en kronkelende grottenstelsels verkent. Het water wemelt van het leven: deels nuttig, deels schadelijk.

Scavenge, Craft en Survive

Nadat je een noodlanding hebt gemaakt in je Life Pod, tikt de klok om water en voedsel te vinden en de uitrusting te ontwikkelen die je nodig hebt om te verkennen. Verzamel middelen uit de oceaan om je heen. Ambachtelijke messen, lichten, duikuitrusting en waterscooters. Ga dieper en verder in vorm om zeldzamere bronnen te vinden, zodat u meer geavanceerde items kunt maken.

Bouw onderwaterhabitats

Bouw bases op de zeebodem. Kies lay-outs en componenten en beheer de integriteit van de romp naarmate de diepte en druk toenemen. Gebruik je basis om grondstoffen op te slaan, voertuigen te parkeren en de zuurstofvoorraad aan te vullen terwijl je de uitgestrekte oceaan verkent.

Ontrafel het mysterie

Wat is er met deze planeet gebeurd? Er zijn veel tekenen dat er iets niet klopt. Wat zorgde ervoor dat je crashte? Wat infecteert het zeeleven? Wie bouwde de mysterieuze bouwwerken verspreid over de oceaan? Kun jij een manier vinden om levend van de planeet af te komen?

Verstoor de voedselketen

De oceaan wemelt van het leven: gebruik het ecosysteem om u te helpen. Lok een bedreigend wezen en leid het af met een verse vis, of zwem gewoon zo snel als je kunt om de knarsende kaken van rondzwervende roofdieren te vermijden.

Omgaan met de druk

Bouw een drukreactief waterdicht Nanosuit of PRAWN-pak en verken extreme diepte en hitte. Pas het pak aan met mijnbouwoefeningen, torpedolanceerinrichtingen, voortstuwingskanonnen, grijphaken en meer.

Vrees de nacht

Als de zon ondergaat, komen de roofdieren tevoorschijn. De oceaan is meedogenloos voor degenen die onvoorbereid in de duisternis worden gevangen. Gebieden die overdag veilig te verkennen zijn, worden ‘s nachts verraderlijk, maar onthullen ook een schoonheid die degenen die zich voor de duisternis verbergen, nooit zullen zien.

Duik onder de oceaanbodem

Grottensystemen kronkelen onder de zeebodem, van donkere claustrofobische passages tot grotten verlicht door bioluminescerend leven en gloeiend hete lavastromen. Verken de wereld onder de oceaanbodem, maar let op je zuurstofniveau en zorg ervoor dat je de dreigingen die in de duisternis op de loer liggen, vermijdt.

Subnautica is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 29,99 USD.

video

Over Subnautica: Below Zero

Below Zero is een onderwateravontuurspel dat zich afspeelt in een buitenaardse oceaanwereld. Het is een nieuw hoofdstuk in het Subnautica-universum en ontwikkeld door Unknown Worlds.

Keer terug naar planeet 4546B

Duik in een ijskoud onderwateravontuur. Below Zero speelt zich af in een arctisch gebied van planeet 4546B. Als wetenschapper die is geplaatst op een onderzoeksstation op het aardoppervlak, moet je buitenaardse artefacten bestuderen …

Het Vesper-ruimtestation draait hoog boven je en stuurt voorraden, instructies en ontvangt monsters die je vanaf het oppervlak lanceert. en ambachtelijke uitrusting.

Ontdek nieuwe biomen

Zwem onder de blauw verlichte, gebogen groei van Twisty Bridges. Navigeer door verraderlijke ijsschotsen op het oceaanoppervlak. Beklim met sneeuw bedekte toppen en waag je in ijzige grotten. Manoeuvreer tussen stomende thermische ventilatieopeningen. Below Zero presenteert geheel nieuwe omgevingen waarin u kunt overleven, studeren en verkennen.

Ontdek nieuwe levensvormen in de ijzige diepten van 4546B. Zwem door de gigantische Titan Holefish, ontsnap aan de agressieve Brute Shark en bezoek de schattige Pengwings. Sommige bewoners van de bevroren oceaan zullen je helpen, en sommigen zullen proberen je kwaad te doen.

Een oceaan van intriges

Wie waren de buitenaardse wezens die hier eerder kwamen? Waarom waren ze op deze planeet? Kunt u uw commandanten vertrouwen? Below Zero breidt het verhaal van het Subnautica-universum uit en duikt diep in het mysterie dat in het originele spel werd geïntroduceerd.

Ondertussen is Subnautica: Below Zero ook verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor $ 29,99 USD.