Subnautica – Sneak Peek

Subnautica – Sneak Peek

Nintendo heeft onthuld dat Subnautica, een overlevingsspel, naar de Nintendo Switch zou komen. Sindsdien hebben velen gedebatteerd over hoe goed de titel daadwerkelijk zal draaien op de zwakkere hardware van Nintendo Switch.

Het lijkt erop dat we eindelijk antwoorden krijgen!

Obraxis , een van de mensen die aan de game werkte, deelde onlangs een eerste blik op hoe de game werkt op de handheld-modus van de Nintendo Switch.

Voor zover we kunnen zien, presteert het eigenlijk vrij gestaag – hoewel het moeilijk te zeggen is of deze poort het zo soepel zal doen wanneer hij andere locaties in het spel bezoekt.

Over Subnautica

Daal af in de diepten van een buitenaardse onderwaterwereld vol verwondering en gevaar.

Subnautica is een onderwateravonturenspel dat zich afspeelt op een buitenaardse oceaanplaneet. Een enorme, open wereld vol verwondering en gevaar wacht op je!

Duik in een uitgestrekte onderwaterwereld

Je bent neergestort op een buitenaardse oceaanwereld en de enige manier om te gaan is naar beneden. De oceanen van Subnautica variëren van zonovergoten ondiepe koraalriffen tot verraderlijke diepzeesleuven, lavavelden en bioluminescente onderwaterrivieren. Beheer uw zuurstoftoevoer terwijl u kelpbossen, plateaus, riffen en kronkelende grottenstelsels verkent. Het water wemelt van het leven: een deel is nuttig, veel schadelijk.

Scavenge, Craft en Survive

Nadat je een noodlanding hebt gemaakt in je Life Pod, tikt de klok om water en voedsel te vinden en de uitrusting te ontwikkelen die je nodig hebt om te verkennen. Verzamel middelen uit de oceaan om je heen. Ambachtelijke messen, lichten, duikuitrusting en waterscooters. Ga dieper en verder in vorm om zeldzamere bronnen te vinden, zodat u meer geavanceerde items kunt maken.

Bouw onderwaterhabitats

Bouw bases op de zeebodem. Kies lay-outs en componenten en beheer de integriteit van de romp naarmate de diepte en druk toenemen. Gebruik je basis om grondstoffen op te slaan, voertuigen te parkeren en zuurstofvoorraden aan te vullen terwijl je de uitgestrekte oceaan verkent.

Ontrafel het mysterie

Wat is er met deze planeet gebeurd? Er zijn veel tekenen dat er iets niet klopt. Wat heeft ervoor gezorgd dat je crashte? Wat infecteert het zeeleven? Wie bouwde de mysterieuze bouwwerken verspreid over de oceaan? Kun jij een manier vinden om levend van de planeet af te komen?

Verstoor de voedselketen

De oceaan wemelt van het leven: gebruik het ecosysteem om u te helpen. Lok een bedreigend wezen en leid het af met een verse vis, of zwem gewoon zo snel als je kunt om de knarsende kaken van rondzwervende roofdieren te vermijden.

Omgaan met de druk

Bouw een drukreactief waterdicht Nanosuit of PRAWN-pak en verken extreme diepte en hitte. Pas het pak aan met mijnbouwoefeningen, torpedolanceerinrichtingen, voortstuwingskanonnen, grijphaken en meer.

Vrees de nacht

Als de zon ondergaat, komen de roofdieren tevoorschijn. De oceaan is meedogenloos voor degenen die onvoorbereid in de duisternis worden gevangen. Gebieden die overdag veilig te verkennen zijn, worden ‘s nachts verraderlijk, maar onthullen ook een schoonheid die degenen die zich voor de duisternis verbergen, nooit zullen zien.

Duik onder de oceaanbodem

Grottensystemen kronkelen onder de zeebodem, van donkere claustrofobische passages tot grotten verlicht door bioluminescerend leven en gloeiend hete lavastromen. Verken de wereld onder de oceaanbodem, maar let op je zuurstofniveau en zorg ervoor dat je de dreigingen die in de duisternis op de loer liggen, vermijdt.

Subnautica en het bijbehorende spel Subnautica: Below Zero komen begin 2021 naar de Nintendo Switch.