Suda51- moord mysterie spel The Silver Case en The 25th Ward

Suda51- moord mysterie spel The Silver Case en The 25th Ward

SUDA51 heeft bevestigd dat hij de moordmysterie-titels The Silver Case en The 25th Ward zal vrijgeven op de Nintendo Switch.

Beide titels worden opgenomen in het speciale pakket genaamd The Silver Case 2425 en komt in juli op de Switch aan. De Silver Case kwam oorspronkelijk uit in 1999 en het vervolg The 25th Ward kwam uit in 2005.

Over The Silver Case 2425 en The 25th Ward

Uit de geest van SUDA51 komen niet één maar twee spannende versies van crime noir, elk boordevol mysterie en geheimen!

In The Silver Case wordt de stad geplaagd door een reeks mysterieuze seriemoorden, en de rechercheurs van de 24 Wards Heinous Crimes Unit hebben hun oog op één man gericht: Kamui Uehara. Deze legendarische seriemoordenaar heeft twintig jaar eerder een aantal overheidsfunctionarissen vermoord in de nu beroemde “Silver Case”. Niemand weet echter wie – of wat – Kamui werkelijk is. Is hij echt teruggekomen? Wie is deze beruchte seriemoordenaar?

The 25th Ward: The Silver Case vindt plaats vijf jaar na de gebeurtenissen in The Silver Case uit 1999, met een nieuwe 25th Ward die is ontstaan ​​in het bayside-gebied van Kanto. In een kamer van het appartementencomplex “Bayside Tower Land” wordt een vrouw vermoord aangetroffen onder mysterieuze omstandigheden. Dit veroorzaakt een reeks schijnbaar willekeurige gebeurtenissen die de paden van verschillende individuen kruisen, waaronder detective Morishima Tokio. Nu alle standpunten bijeen zijn, komt er een werkelijk schokkend patroon naar voren …

  • Surrealistische redding: ontdek twee spannende misdaadmysteries vanuit de geest van SUDA51. Verken een dystopische wereld vol duistere wendingen om de huiveringwekkende waarheid te ontdekken.
  • Een zintuiglijk meesterwerk: dompel jezelf onder in de wereld van Kanto met stijlvolle en schokkende kunst en muziek van de beroemde componist Masafumi Takada (killer7, Danganronpa, No More Heroes).
  • Double Crime, Double Time: beleef The Silver Case en The 25th Ward voor het eerst samen op de Nintendo Switch ™ en ontrafel onderweg duistere mysteries.

De Silver Case 2425 Limited Edition bevat:

  • De Silver Case 2425 voor Nintendo Switch ™
  • “The Artwork of The Silver Case 2425” Hardcover Art Book
  • The Silver Case 2425 Complete soundtrack
  • Rode, blauwe en groene strip
  • De originele strip van Silver Case
  • Kill the Past x Kill the Life-poster
  • Collector’s Box