Suda51 wil de oudere games van Grasshopper Manufacture

Suda51 wil de oudere games van Grasshopper Manufacture

Suda51 heeft er geen geheim van gemaakt, hij is een grote fan van de Nintendo Switch en werkt hard aan de langverwachte nieuwe inzending in de No More Heroes-franchise.

Tijdens een stream zei hij dat hij graag enkele oudere titels van Grasshopper Manufacture naar het hybride systeem zou brengen. Hij erkende echter dat, hoewel hij ze graag op het platform zou zien verschijnen, het echt aan de respectievelijke uitgevers ligt.

Suda51 over oude titels

Ten eerste, Silver Case – dat is een game die hij graag zou willen uitbrengen op de Switch. Er zijn discussies over geweest. Op dit moment is er niets concreets dat hij kan zeggen, maar er zijn zeker discussies over geweest en hij doet wat hij kan om dat te realiseren.

Wat betreft andere games – Killer7, simpel gezegd is dat vrijwel aan Capcom. Er is niet echt veel dat Grasshopper daaraan kan doen, dus nogmaals, dat is vrijwel in handen van Capcom.

Voor Killer is Dead, dat zou hij grondig moeten bespreken met Kadokawa Games. Verschillende delen van de rechten zijn daar een beetje over verdeeld.

Maar ja, dat zijn allemaal titels die hij zo mogelijk op de Switch zou willen zien verschijnen. Ik denk dat op dit moment misschien wel de meest realistische daarvan The Silver Case is.

Welke zou je graag zien gebeuren?

Ad