SUDA51’s The Silver Case 2425 is beschikbaar

SUDA51’s The Silver Case 2425 is beschikbaar

NIS America en SUDA51 hebben aangekondigd dat de onderscheidende detectiveserie The Silver Case 2425 nu beschikbaar is in de Nintendo Switch eShop.

Om de release van de culttitels te vieren, heeft SUDA51 een lanceringstrailer samengesteld met een speciaal bericht voor de fans.

video

Als je van plan bent om in september No More Heroes 3 voor Nintendo Switch te kopen, raadt SUDA51 je aan om eerst The Silver Case 2425 te spelen, aangezien hij erop wijst dat sommige personages zullen verschijnen in de aankomende nieuwe exclusieve Switch.

Over The Silver Case 2425

Daal af in een dystopische wereld vanuit de geest van SUDA51!

De 24 wijken van Kanto vormen een ogenschijnlijk idyllische stad, hoewel er onder het oppervlak sinistere geheimen schuilgaan. Ontdek het mysterie achter een hele reeks brute moorden als lid van de Heinous Crimes Unit van de afdeling in The Silver Case. Keer terug naar de stad Kanto in The 25th Ward: The Silver Case met een nieuw overheidsproject achter de utopische 25th Ward van de stad.

Als meerdere vermeende zelfmoorden in het appartementencomplex Bayside Tower Land de orde van de wijk dreigen te verstoren, wordt u opgeroepen om de criminelen die verantwoordelijk zijn voor de cryptische sterfgevallen op te ruimen. Beleef dit verhaal vanuit drie verschillende perspectieven om deze grimmige puzzel samen te leggen.