Suikoden I&II HD Remaster – Verbeteringen

Suikoden I&II HD Remaster – Verbeteringen

Suikoden I&II HD Remaster Gate Rune en Dunan Unification Wars komen eraan en er zijn details bekend over hoe de game beter zal zijn.

Konami had al wat vroege informatie over de wijzigingen gegeven.

Verbeteringen in de Suikoden I&II HD Remaster

We weten dat de graphics zijn bijgewerkt omdat alle achtergrondillustraties nu in HD zijn en de effecten voor de pixelart-animatie zijn gewijzigd. Konami heeft ook gezegd dat er nieuwe geluidseffecten voor de omgeving komen, geluidseffecten voor gevechten die nu ook in HD zijn, automatisch opslaan, de mogelijkheid om gevechten te versnellen en een gesprekslogboek.

Er is hier zelfs meer dan we dachten. Terug naar de graphics, er zullen nieuwe effecten zijn zoals verlichting, wolken, flikkerende vlammen, smeulende rook, de beweging van bladeren en insecten, en meer. Suikoden I HD Remaster: Gate Rune War heeft ook nieuwe personageportretten gemaakt door personageontwerper Junko Kawano. Er zullen ook gevechten zijn die twee keer zo snel gaan.

Suikoden I&II HD Remaster is al meer dan twee jaar in de maak, wat ook het vermelden waard is. Tijdens een show op TGS 2022 zei regisseur Takahiro Sakiyama dat het project rond dezelfde tijd als de pandemie begon.

Konami zei onlangs dat het ook aan een nieuwe vertaling werkt. Yasuo Daikai, de producent, zei dat het team de dialogen groter heeft gemaakt. “Hierdoor konden we ons aanpassen en werken aan de lokalisatie om dichter bij het Japanse schrift te komen,” zei hij.

In 2023 zullen Gate Rune en Dunan Unification Wars, HD-remasters van Suikoden I en II, beschikbaar zijn voor Nintendo Switch.