S.U.M. – Slay Uncool Monsters komt 12 januari 2021

S.U.M. – Slay Uncool Monsters komt 12 januari 2021

De Nintendo Switch eShop is bijgewerkt met een nieuwe lijst voor S.U.M. – Slay Uncool Monsters, gelanceerd op 12 januari 2021 voor $ 5,99 USD.

S.U.M. – Slay Uncool Monsters ziet spelers vechten tegen golven monsters in een kerker met de kracht van optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen!

video

Over S.U.M. – Slay Uncool Monsters

In S.U.M. je gaat je Quick-Math-vaardigheden testen! Vecht tegen zeer oncoole monsters met optellen, aftrekken, vermenigvuldigen en delen.

Je speelt als verschillende helden in een wereld vol Uncool Monsters. Jouw taak is om deze monsters te bestrijden met behulp van wiskunde. Er zijn tal van kerkers die moeten worden leeggemaakt en ze worden steeds moeilijker! Stijg een niveau en maak vorderingen in de campagne (s), of test je uithoudingsvermogen in de modus Endless.Elke kerker daagt je uit met een reeks wiskundige problemen.

Een monster geeft je een som, het is jouw taak om de vergelijking te vullen met de juiste getallen die tot je beschikking staan. Je zult ook speciale aanvallen uitvoeren, afhankelijk van je personageklasse, die extra schade aanrichten als je het goed opzet. Dit geeft elk gevecht een extra tactielaag. Plan vooruit en je zult de zwaarste vijanden verslaan!

Denk je dat je klaar bent voor de uitdaging? Denk twee keer na voordat je naar de moeilijkere Dungeons gaat, ze worden lastig! Ben je een beginner met wiskunde? Maak je geen zorgen! Er is oefenmodus om de basis te leren!