Sumire – Eerste 23 minuten

Sumire – Eerste 23 minuten

Weet je niet zeker of je zou genieten van de geschilderde wereld van Sumire op de Nintendo Switch? Dankzij Nintendo Hall kun je nu de eerste 23 minuten bekijken.

Sumire ziet spelers een jong meisje begeleiden om zoveel mogelijk taken rond haar mystieke Japanse dorp te voltooien – met slechts één dag op de klok om haar diepste wens in vervulling te laten gaan.

video
play-rounded-fill

Over Sumire

Sumire is een indie verhalend avontuur, met een eendaagse reis door een pittoresk Japans dorp. Op deze betoverde plek ontmoet een ontgoocheld meisje genaamd Sumire een ondeugende geest die haar een deal maakt om haar meest gewenste wens te vervullen.

Maar om deze wens in vervulling te zien gaan, moet ze in ruil daarvoor een reeks taken voltooien, voordat de avond valt en deze speciale dag ten einde loopt.

■ Volg Sumire op een reeks grote en kleine speurtochten, gegeven door charmante boswezens, eigenzinnige stedelingen en Sumire’s eigen oprechte behoeften.

■ Neem of weiger ze, maar wees op uw hoede: naarmate de dag vordert, zal uw pad veranderen en krijgt u misschien nooit meer dezelfde kans.

■ Ontdek verzamelobjecten, bonusvoorwerpen, vaardigheidstests en andere uitdagingen — sommige verborgen, andere niet.

■ Verken een verscheidenheid aan weelderige, prachtige omgevingen weergegeven in een schilderkunstige stijl.

■ Een tijdslimiet van één dag. Nu de lucht verandert van de belofte van de ochtend in de zachte schemering, zijn alle keuzes voltooid wanneer de lucht violet wordt.

Sumire is nu verkrijgbaar in de Nintendo Switch eShop voor een tijdelijke lanceringsprijs van $ 13,49 USD (meestal $ 14,99 USD).

Ad