Summer Game Fest 2021 – Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin trailer

Summer Game Fest 2021 – Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin trailer

Nintendo nam dit jaar niet deel aan het Summer Game Fest, maar hun ondersteunende derde partijen toonden wel wat liefde. Sterker nog, Capcom verscheen niet alleen op het evenement, maar ze slaagden er ook in een gloednieuwe trailer te delen voor een Nintendo Switch-game die binnenkort naar de console komt.

Er is een nieuwe trailer voor Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin

Er wacht je een nieuw avontuur in dit tweede deel van de turn-based RPG-serie die zich afspeelt in de wereld van Monster Hunter! Word een Rider en vorm een ​​band met vriendelijke monsters die bekend staan ​​als Monsties om samen met hen te vechten terwijl je deelneemt aan een episch verhaal.

Je speelt als de kleinzoon van Red, een legendarische Rider. Het verhaal begint met een noodlottige ontmoeting met Ena, een Wyveriaans meisje aan wie een ei is toevertrouwd dat het potentieel heeft om uit te komen tot een legendarische Rathalos die grote schade kan aanrichten als hij wakker wordt van zijn vernietigende kracht.

Begeef je op een reis die de vriendschapsbanden in een veranderende wereld zal testen en ontdek de waarheid achter de legendes van weleer.

Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin staat gepland voor release op de Nintendo Switch op 9 juli.