Summer in Mara bijgewerkt – snel reizen, kook- / knutselplekken en meer

Summer in Mara bijgewerkt – snel reizen, kook- / knutselplekken en meer

Summer in Mara is geüpdatet naar versie 1.9 en daarmee brengt de patch enkele welkome toevoegingen aan de game die beschikbaar is op Nintendo Switch.

Welkom toevoegingen

Snel reizen doet precies wat het zegt en helpt spelers die willen eilandhoppen. Je kunt nu ook op andere eilanden koken en knutselen, wat de zaken verder zou moeten versnellen.

Er zijn ook enkele bugfixes geweest en volgens een van de ontwikkelaars zijn er met deze update 9 nieuwe nummers in het spel. Hier volgt een kort overzicht: snel reizen: Koa kan nu onmiddellijk reizen naar elk eiland dat je eerder hebt ontdekt. ​​

Op deze manier hoeft u niet van kwadrant naar kwadrant te gaan, zonder laadschermen. Knutselen en koken. We vonden het een goed idee om Koa te laten knutselen en koken op andere eilanden, vlakbij de hoofdpersonen.

Nu kun je knutselen / koken in het restaurant van Taka, Akaji Forge en het eiland Dunna.

Over de zomer in Mara

Zomer in Mara combineert landbouw, ambacht en verkenning van mechanica in een tropische archipel met een kleurrijke stijl en een sterk verhaal.

Zomer in Mara is een ervaring voor één speler in een kalme, ontspannende omgeving, met een handgemaakte look en een spannend verhaal. Jij zult Koa zijn, een klein avonturiersmeisje dat de wereld moet verkennen en de geheimen die de oceaan bewaart moet ontdekken.

  • Een open oceaan met meer dan 20 eilanden om te verkennen.
  • Pas je eigen eiland aan met gebouwen, gewassen en boerderijdieren.
  • Meer dan 25 karakters om te ontmoeten en vriendschap te sluiten.
  • Meer dan 300 zoektochten om van Mara een betere plek te maken.
  • Dag- en nachtcyclus die effect heeft op de wereld met klimatologische gebeurtenissen
Ad