Sunless Skies: Sovereign Edition aangekondigd, komt in 2020

Sunless Skies: Sovereign Edition aangekondigd, komt in 2020

Failbetter Games onthulde dat Sunless Skies: Sovereign Edition ergens in Q1 / Q2 2020 naar Nintendo Switch komt.

De RPG van bovenaf ziet spelers door de mysterieuze leegte navigeren met ruimtetreinen – allemaal terwijl hun bemanningsleden gezond blijven van naamloze gruwelen!

video
play-rounded-fill

Over Sunless Skies: Sovereign Edition

Indie-uitgever Digerati en ontwikkelaar Failbetter Games zijn verheugd om aan te kondigen dat Sunless Skies: Sovereign Edition in Q1 / Q2 2020 naar Nintendo Switch, PS4 en Xbox One komt.

Sunless Skies: Sovereign Edition zal worden samengevoegd op Xbox One en Nintendo Switch door Sunless Sea: Zubmariner, die later in 2020 al beschikbaar is voor PS4. Alle consolepoorten worden ontwikkeld door Nephilim Game Studios.

Sunless Skies is de derde titel van Failbetter Games, na de Sunless Sea van 2015 en het cultbrowser-spel Fallen London, dat in 2009 werd gelanceerd en nog steeds gratis te spelen is op www.fallenlondon.com.

Sunless Skies werd met succes in 4 uur op Kickstarter gefinancierd en bracht vervolgens in totaal £ 377.952 op. Het werd gelanceerd in Early Access in augustus 2017.

Sunless Skies, oorspronkelijk ontwikkeld voor pc, Mac en Linux, werd uitgebracht in januari 2019. Het kreeg 9 bij lancering door Edge magazine, 90 door PC Gamer en Essential door Eurogamer en heeft een metacritische score van 86. Het is genoemd onder de beste games van het jaar tot nu toe door de Guardian, Paste Magazine, The AV Club, Gamespot en het Guinness Book of World Records.

ZEIL NAAR DE STERREN. VERRAAD JE KONINGIN. VERMOORD DE ZON.

Sunless Skies: Sovereign Edition is een Gothic Horror rollenspel met een focus op verkenning en prachtige verhalen. Maak je sterrenwacht gereed en waag je aan een uitgestrektheid van vijandige facties, op de loer liggende godheden, verboden kennis, enorm fortuin en het lot erger dan de dood.

Belangrijkste kenmerken

  • Een verhalende RPG in het universum van Fallen London.
  • Verken vier regio’s: hemelse wildernis, onmogelijk industrieel imperium, heidense middernacht uitgestrektheid en het mysterieuze blauwe koninkrijk.
  • Kies je bemanning en je lot. Onthul de geschiedenis en vaardigheden van uw kapitein. Verander en word veranderd door de wereld.
  • Gevaar schuilt in de hemel. Vecht of vlucht voor hemelbeesten en vijandelijke schepen en breng brandstof, voorraden en honger in evenwicht om een ​​leven in de lucht te leiden.
  • Meer dan 800.000 woorden met elkaar verweven verhalen met een diepte en rijkdom zoals geen ander in games
Ad