Sunless Skies: Sovereign Edition – Eerste 31 minuten

Sunless Skies: Sovereign Edition – Eerste 31 minuten

Klaar om de eldritch-wereld van Sunless Skies: Sovereign Edition op Nintendo Switch uit te dagen? Dankzij Handheld Players kun je nu de eerste 31 minuten bekijken.

Sunless Skies: Sovereign Edition ziet spelers een mysterieuze leegte verkennen met ruimtevaarttreinen – en dat alles terwijl ze hun bemanning gezond houden en kosmische gruwelen overleven!

video

Over Sunless Skies: Sovereign Edition

Bestuur een stoomlocomotief in de ruimtevaart, terwijl een nieuw Victoriaans rijk de sterren verovert! Leid uw ongelukkige bemanning in de problemen – en uit hun hoofd. Ruilhandel voor vaten tijd. Smokkel zielen. Pauzeer voor cricket en een kopje thee.

Het Victoriaanse rijk wordt niet gehinderd door de zwaartekracht en strekt zich uit over de lucht. De sterren zijn de oordelen: enorme intelligenties die alle dingen beheersen. Maar ze gaan dood.

Creëer je verleden. Kies wie je was voordat je skyfarer werd. De meeste van je kapiteins zullen sterven. Elk zal zijn stempel op de wereld drukken.

Verken een prachtige, vijandige wereld. Dit is een op zichzelf staand verhaal dat zich afspeelt in het universum van Fallen London, zoals te zien in Sunless Sea.

Verbeter je locomotief. Het is alles dat tussen jou en de hemelen staat.

Bevolk je schip met officieren. Vecht tegen plunderaars. Overleef honger, waanzin en terreur.

Steunt u het rijk van Hare Majesteit, of de rebellen die het Londense bewind willen ontmantelen? Kies verstandig uw kant, want misschien bent u degene die de machtsverhoudingen doet doorslaan…

Kenmerken:

  • 800.000+ woorden met verweven verhalen, geïnspireerd door CS Lewis, Jules Verne, HP Lovecraft en HG Wells
  • Vier regio’s om te verkennen: hemelse wildernis, onmogelijk industrieel imperium, heidense middernachtelijke uitgestrektheid en het domein van de doden
  • Realtime strijd tegen gruwelijke hemelse vijanden en genadeloze piraten
  • Upgrade je motor met bizarre uitrusting en krachtige wapens
  • Bouw een geslacht van kapiteins op als ze allemaal sterven, of herlaad je meest recente kapitein
  • Verzamel huisdieren: de nutteloze kat, perfecte schubdier en meer

Sunless Skies: Sovereign Edition verscheen op 19 mei 2021 in de Nintendo Switch eShop voor $ 24,99.

Ad