Sunless Skies: Sovereign Edition komt 19 Mei 2021

Sunless Skies: Sovereign Edition komt 19 Mei 2021

Uitgever Digerati en ontwikkelaar Failbetter Games hebben hun plannen bevestigd om Sunless Skies: Sovereign Edition voor Nintendo Switch en andere grote platforms op 19 mei 2021 te lanceren.

De top-down RPG ziet spelers door een mysterieuze leegte navigeren met ruimtevaarttreinen – en dat alles terwijl ze hun bemanningsleden gezond houden van naamloze gruwelen!

Deze nieuwe release bevat ook nieuwe verbeteringen in de levenskwaliteit, een vernieuwde interface en nog veel meer nieuwe toevoegingen aan de originele Sunless Skies.

video
play-rounded-fill

Over Sunless Skies: Sovereign Edition

De lucht is van jou.

Bestuur een stoomlocomotief in de ruimtevaart, terwijl een nieuw Victoriaans rijk de sterren verovert! Leid uw ongelukkige bemanning in de problemen – en uit hun hoofd. Ruilhandel voor vaten tijd. Smokkel zielen. Pauzeer voor cricket en een kopje thee.

Het Victoriaanse rijk wordt niet gehinderd door de zwaartekracht en strekt zich uit over de lucht. De sterren zijn de oordelen: enorme intelligenties die alle dingen beheersen. Maar ze gaan dood.

Creëer je verleden. Kies wie je was voordat je skyfarer werd. De meeste van je kapiteins zullen sterven. Elk zal zijn stempel op de wereld drukken.

Verken een prachtige, vijandige wereld. Dit is een op zichzelf staand verhaal dat zich afspeelt in het universum van Fallen London, zoals te zien in Sunless Sea.

Verbeter je locomotief. Het is alles dat tussen jou en de hemelen staat.

Bevolk je schip met officieren. Vecht tegen plunderaars. Overleef honger, waanzin en terreur.

Steunt u het rijk van Hare Majesteit, of de rebellen die het Londense bewind willen ontmantelen? Kies verstandig uw kant, want misschien bent u degene die de machtsbalans doet doorslaan…

Belangrijkste kenmerken

  • Meer dan 800.000 woorden met verweven verhalen, geïnspireerd door C.S. Lewis, Jules Verne, H.P. Lovecraft en H.G. Wells.
  • Vier regio’s om te verkennen: hemelse wildernis, onmogelijk industrieel imperium, heidense middernachtelijke uitgestrektheid en het domein van de doden.
  • Realtime strijd tegen gruwelijke hemelse vijanden en genadeloze piraten.
  • Upgrade je motor met bizarre uitrusting en krachtige wapens.
  • Bouw een geslacht van kapiteins op als ze allemaal sterven, of herlaad je meest recente kapitein.
  • Verzamel huisdieren: de nutteloze kat, perfecte schubdier en meer.
Ad