Super Animal Royale komt in 2021

Super Animal Royale komt in 2021

Uitgever Modus Games en ontwikkelaar Pixile Studios hebben aangekondigd dat Super Animal Royale naar Nintendo Switch komt.

Zoals de naam al aangeeft, is Super Animal Royale een 2D Battle Royale-spel van bovenaf met schattige kleine dierenfiguren in de hoofdrol. Het wordt later dit jaar in 2021 gelanceerd voor Switch en andere consoles en ondersteunt cross-play en cross-saves.

video
play-rounded-fill

Over Super Animal Royale

Het is een strijd om furvival! Super Animal Royale is een hectische, top-down 2D battle royale voor 64 spelers waar moorddadige dieren met tanden, klauwen en machinegeweren vechten in een verlaten safaripark. Verzamel en pas je favoriete beestjes en wapens aan, en zet ze vervolgens aan het werk in solowedstrijden of werk samen als een team van maximaal vier spelers!

Belangrijkste kenmerken

  • Survival of the Fittest – Verzamel een verscheidenheid aan krachtige wapens, bepantsering en items om het toproofdier te worden in intense online wedstrijden met 64 spelers.
  • De superste wereld – Verken een enorm, prachtig geïllustreerd 2D-eiland en ontdek zijn verborgen kennis door met zijn inwoners te chatten en zijn rijke omgevingen af ​​te speuren naar aanwijzingen.
  • Verschillende strepen voor verschillende gevechten – Verzamel honderden dierenrassen en pas ze aan met duizenden cosmetische items, wapens, outfits en zelfs paraplu’s!
  • Evoluerende evenementen en updates – Geniet van een eindeloze stormloop van nieuwe inhoud, inclusief seizoensoutfits, dieren en wapens om te verzamelen.
  • The Fast and the Furriest – Maak je vijanden plat terwijl je vuil rolt in een Hamster Ball, of beklim een ​​Giant Emu en pik je een weg naar het beloofde land.