Super Bomberman R 2 – Komt in September

Super Bomberman R 2 – Komt in September

Samenvatting

Super Bomberman R 2 is de nieuwste titel in de party battle games-serie, met het grootste contentvolume in de geschiedenis van de serie met nieuwe avonturen en spelmodi. De game wordt op 14 september 2023 gelanceerd voor Switch en andere platforms, waardoor de klassieke gameplay van Bomberman naar een geheel nieuw niveau wordt getild. Naast offline gevechten die met familie en vrienden kunnen worden gespeeld, biedt de game online gevechten die spelers van over de hele wereld met elkaar verbinden, evenals een modus voor één speler.

De game biedt vier gevechtsmodi, waaronder de klassieke ‘Standard’, ‘Grand Prix’ en ‘Battle 64’, samen met de nieuwe ‘Castle’-modus waarin spelers worden verdeeld in Attack- en Castle-kanten om te strijden om de schat. Bovendien bevat de game ook een Grade Match-modus, waarin gevechten tussen spelers met vergelijkbare vaardigheden mogelijk zijn, en een Room Match-modus, waarin spelers hun eigen gevechtsmodi en regels kunnen instellen.

Een van de meest opwindende functies van Super Bomberman R 2 is de Stage Editor-functie, waarmee spelers hun eigen podia kunnen maken voor de Castle-modus en deze online kunnen delen met spelers over de hele wereld. Met de nieuwe toevoegingen van Castle-modus en Stage Editor-functie belooft Super Bomberman R 2 eindeloos plezier en opwinding te brengen voor spelers van alle niveaus.


Over Super Bomberman R 2

Super Bomberman R 2 is de nieuwste titel in de party battle games-serie, die de klassieke gameplay van Bomberman naar een geheel nieuw niveau tilt. Met het grootste inhoudsvolume in de geschiedenis van de serie, biedt de game nieuwe avonturen en spelmodi die eindeloos plezier en opwinding beloven voor spelers van alle niveaus. De game wordt op 14 september 2023 gelanceerd voor Switch en andere platforms, waardoor het een van de meest verwachte games van het jaar is.

video
play-rounded-fill

Gameplay-modi

Super Bomberman R 2 biedt zowel offline als online gevechten die gespeeld kunnen worden met familie en vrienden of met spelers van over de hele wereld. De game bevat klassieke gevechtsmodi, waaronder de ‘Standard’, ‘Grand Prix’ en ‘Battle 64’, waar spelers met hun bondgenoten kunnen samenwerken om het andere team te verslaan of om Bomber One te mikken. De nieuwe “Castle” -modus biedt daarentegen een asymmetrische strijd tussen de Attack- en Castle-kant, waar spelers strijden om de schat. Daarnaast bevat de game ook een Grade Match-modus, waarin spelers tegen anderen met vergelijkbare vaardigheden kunnen vechten, en een Room Match-modus, waarin spelers hun eigen gevechtsmodi en regels kunnen bepalen.

Kasteelmodus

Een van de meest opwindende functies van Super Bomberman R 2 is de nieuwe “Castle”-modus. In deze modus zijn spelers verdeeld in twee partijen: Attack en Castle. De aanvalskant probeert de schat te winnen, terwijl de kasteelkant de schatkist beschermt. Deze asymmetrische strijd speelt zich af in een middeleeuws kasteel met vallen en obstakels die spelers moeten overwinnen om het voordeel te behalen.

De Castle-modus brengt een nieuw strategisch niveau in het spel, aangezien spelers moeten samenwerken om de schatkist te verdedigen of aan te vallen. De modus bevat ook verschillende soorten schatkisten, elk met zijn eigen regels en uitdagingen. Spelers kunnen nieuwe schatkisten ontgrendelen door uitdagingen te voltooien en veldslagen te winnen.

Stage Editor-functie

Een andere spannende toevoeging aan Super Bomberman R 2 is de Stage Editor-functie. Met deze functie kunnen spelers hun eigen podia maken voor de Castle-modus en deze online delen met spelers over de hele wereld. Spelers kunnen verschillende blokken en gimmicks gebruiken om unieke en uitdagende levels te creëren waar andere spelers van kunnen genieten.

De Stage Editor-functie is eenvoudig te gebruiken, met een eenvoudige interface waarmee spelers hun podia in enkele minuten kunnen maken. Spelers kunnen ook hun podia testen voordat ze online worden geüpload en kunnen podia van andere spelers beoordelen voor extra plezier en competitie.

Verhaalmodus

Super Bomberman R 2 heeft een verbeterde Story Mode die spelers meeneemt op een reis langs verschillende planeten met Bombermans nieuwe vrienden, de Ellons. De Story Mode biedt een ervaring voor één speler met nieuwe uitdagingen en vijanden die spelers moeten overwinnen om het universum te redden.

De Story Mode bevat ook nieuwe tussenfilmpjes en dialogen, die een beter begrip geven van de personages en het plot van de game. Met nieuwe planeten om te verkennen en vijanden om te verslaan belooft de Story Mode spelers een nieuw niveau van avontuur en opwinding te brengen.

Conclusie

Super Bomberman R 2 is een opwindende toevoeging aan de party battle games-serie en biedt het grootste contentvolume in de geschiedenis van de serie met nieuwe avonturen en spelmodi. Met offline en online gevechten, de klassieke gevechtsmodi, de nieuwe Castle-modus en de Stage Editor-functie belooft Super Bomberman R 2 eindeloos plezier en opwinding voor spelers van alle niveaus. De verbeterde verhaalmodus biedt ook een ervaring voor één speler met nieuwe uitdagingen en vijanden, wat bijdraagt ​​aan de algehele diepte en herspeelwaarde van het spel.

Veelgestelde vragen
  • V: Op welke platforms is Super Bomberman R 2 beschikbaar?
    • A: Super Bomberman R 2 zal beschikbaar zijn op de Switch en andere platforms.
  • V: Wanneer wordt Super Bomberman R 2 uitgebracht?
    • A: Super Bomberman R 2 wordt gelanceerd op 14 september 2023.
  • V: Kan ik mijn eigen levels maken in Super Bomberman R 2?
    • A: Ja, Super Bomberman R 2 heeft een Stage Editor-functie waarmee spelers hun eigen levels voor de Castle-modus kunnen maken.
  • V: Wat is de Castle-modus in Super Bomberman R 2?
    • A: De Castle-modus is een nieuwe gevechtsmodus waarin spelers worden verdeeld in Attack- en Castle-kanten om te strijden om de schat.
  • V: Biedt Super Bomberman R 2 een modus voor één speler?
    • A: Ja, Super Bomberman R 2 heeft een verbeterde verhaalmodus die een ervaring voor één speler biedt met nieuwe uitdagingen en vijanden.