Super Bomberman R – 2 miljoen verkochte exemplaren

Super Bomberman R – 2 miljoen verkochte exemplaren

Konami heeft aangekondigd dat Super Bomberman R vier jaar na de lancering onlangs een enorme verkoopmijlpaal heeft bereikt.

Van Super Bomberman R zijn meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht op alle platforms samen, inclusief Nintendo Switch, pc, PS4 en Xbox One. De aankondiging geeft ook aan dat er een “speciale herdenkingscampagne” zal komen, hoewel er niet in werd uitgelegd wat dit zou inhouden.

Over Super Bomberman R

Bomberman is terug en hij is helemaal opgewonden op de Nintendo Switch!

Regel het met vuurwerk in Super Bomberman R, want de klassieke serie keert terug op de Nintendo Switch. Hoewel de regels hetzelfde zijn, is de stijl geheel nieuw, met 3D-podia, high-definition graphics en online multiplayer.

Het party-battle-spel keert terug!

Beweeg in Super Bomberman R door doolhofachtige roosters, plaats bommen om je tegenstanders te verslaan en verzamel power-ups om je vaardigheden te versterken.

Het is gelijke delen strategie en vernietiging, alsof je een speler in het nauw drijft met een van je bommen, daar is het voor gedaan! Maar zorg ervoor dat je voorzichtig bent – alleen omdat het jouw bommen zijn, wil dat nog niet zeggen dat ze jou ook geen pijn zullen doen.

Meer vrienden, meer plezier

Met lokale en online * multiplayer voor maximaal acht spelers, is het elke bommenwerper voor zichzelf. Beleef de actie op het grote scherm in de tv-modus, koppel maximaal acht Nintendo Switch-consoles aan elkaar voor multiplayer in handheldstijl, of geniet zelfs van lokale multiplayer op één scherm, waar je de tafelmodel-modus ook gebruikt **. Houd je het hoofd koel onder druk, of heb je een kort lontje?

Red de melkweg

Ad