Super Bomberman R 2 Update 1.3.1: patch notes, matchmaking-wijzigingen en meer

Super Bomberman R 2 Update 1.3.1: patch notes, matchmaking-wijzigingen en meer

Samenvatting:

De Super Bomberman R 2 update versie 1.3.1 brengt spannende veranderingen in het spel. Duik in de patchopmerkingen, ontdek Graded Match-updates en ontdek de verbeteringen die je game-ervaring verbeteren. Blijf op de hoogte van het nieuwste Super Bomberman R 2-avontuur!


Super Bomberman R 2-update 1.3.1

De gaminggemeenschap bruist van opwinding terwijl Konami de Super Bomberman R 2-update versie 1.3.1 uitrolt. In deze uitgebreide gids gaan we dieper in op de patchopmerkingen, bespreken we de updates van Graded Match, onderzoeken we verbeteringen in de lobby van de kamer en ontdekken we de bugfixes die een soepelere game-ervaring beloven.

Patch notes

De 1.3.1-update introduceert een hele reeks veranderingen, waaronder aanpassingen aan het Room Match- en Offline Battle-resultatenscherm. Opvallend is dat de initiële cursorpositie spelers nu naar ‘Opnieuw spelen’ leidt, waardoor de game-ervaring wordt gestroomlijnd. Bovendien siert een ‘Vernieuwen’-knop het Room Lobby-scherm, waardoor het maken en beheren van ruimtes gebruiksvriendelijker wordt. De introductie van een ‘Vrienden’-optie in de sorteerfunctie verbetert het sociale aspect van het spel nog verder.

Beoordeelde wedstrijdupdates

Een van de belangrijke veranderingen in deze update is het samenvoegen van de rangen ‘Basic Bomber’ en ‘Crystal’ in de allesomvattende ‘Grand Prix’. Deze zet is bedoeld om de Graded Match-ervaring in evenwicht te brengen en een competitievere gameplay te creëren. De matchmakinglogica heeft ook aanpassingen ondergaan om eerlijkere wedstrijden te garanderen, waardoor spelers een leukere en uitdagendere ervaring krijgen.

Verbeteringen in de lobby van de kamer

De toevoeging van een ‘Ververs’-knop in de Room Lobby biedt gemak voor spelers die op zoek zijn naar een naadloze gamesessie met vrienden. Het sorteren van kamers op ‘Vrienden’ is nu een fluitje van een cent, waardoor het eenvoudiger wordt om je bij je vrienden aan te sluiten in epische gevechten.

Probleemoplossing voor prestaties

Spelers die gretig op jacht zijn naar prestaties zullen blij zijn te weten dat deze update een bug repareert die ervoor zorgde dat sommige prestaties niet konden worden ontgrendeld. Geniet van de voldoening als u ziet dat uw prestaties erkend en beloond worden.

Verbetering van de fase-editor

De stage-editor krijgt ook aandacht, omdat een bug wordt aangepakt die ervoor zorgt dat onderdelen verdwijnen tijdens het laden. Creators kunnen nu met vertrouwen hun aangepaste podia ontwerpen, in de wetenschap dat hun creaties correct worden geladen.

Conclusie

De Super Bomberman R 2 versie 1.3.1-update is een game-changer, die de gameplay-ervaring verbetert met verbeteringen in de levenskwaliteit, bugfixes en vernieuwde matchmaking. Het is een must-have voor alle Switch-gebruikers, vooral voor degenen die spannende online gevechten willen aangaan.

Veelgestelde vragen
 • 1. Wat is de Super Bomberman R 2 1.3.1-update?
  • De Super Bomberman R 2 1.3.1-update is de nieuwste release van Konami en brengt belangrijke veranderingen met zich mee, waaronder patchopmerkingen, Graded Match-updates en bugfixes.
 • 2. Waarom werd het samenvoegen van rangen in Graded Match geïntroduceerd?
  • Het samenvoegen van rangen in Graded Match heeft tot doel de gameplay-ervaring in evenwicht te brengen en competitievere wedstrijden te creëren, zodat spelers van alle niveaus een plezierige tijd hebben.
 • 3. Hoe verbeteren de verbeteringen in de Room Lobby de game-ervaring?
  • De toevoeging van een knop ‘Vernieuwen’ en de mogelijkheid om kamers te sorteren op ‘Vrienden’ vereenvoudigt het proces van deelnemen aan games met vrienden, waardoor het handiger en socialer wordt.
 • 4. Welke bugfixes zijn opgenomen in de update?
  • De update verhelpt diverse bugs, waaronder prestaties die niet worden ontgrendeld en onderdelen die verdwijnen in de stage-editor, waardoor een soepelere game-ervaring wordt gegarandeerd.
 • 5. Is de Super Bomberman R 2 1.3.1-update nodig voor online spelen?
  • Ja, de update is vereist voor online spelen, waardoor compatibiliteit en toegang tot de nieuwste functies en verbeteringen worden gegarandeerd.