Super Bomberman R Online – 3 miljoen downloads

Super Bomberman R Online – 3 miljoen downloads

Super Bomberman R Online doet het erg goed, zo erg dat Konami tevreden is met de resultaten die de game oplevert. Het bedrijf heeft aangekondigd dat de game nu drie miljoen downloads heeft op meerdere platforms.

Super Bomberman R Online is de eerste poging van het bedrijf tot een gratis te spelen Super Bomberman-consolegame. Om spelers te belonen voor het downloaden van de game, geeft Konami elke speler die Super Bomberman R Online speelt vóór zondag 25 juli een gratis 500 Bomber Coins om te besteden aan wat ze willen.

Over Super Bomberman R Online

Laat bommen vallen en verzamel power-ups om je een weg te banen door SUPER BOMBERMAN R ONLINE!

Je kunt het opnemen tegen maximaal 64 spelers van over de hele wereld in deze explosieve overlevingsstrijd! Vecht je een weg tot het einde en overleef alle andere spelers om BOMBER ONE te worden!

GRATIS TE SPELEN ONLINE BATTLE ROYALE

Terug naar klassiek Bomberman-plezier, het originele overlevingsgevechtsformaat wordt online opgevoerd tot 64 spelers!

KLANTGERICHTE CHAOS

Ontdek jezelf in stijl met frisse outfits en bomvellen boordevol popcorn, of probeer de nieuwste hoofdaccessoires die beschikbaar zijn om je look aan te passen!

KIES JE POWER-UPS

Van essentiële bokshandschoenen tot de terugkeer van de iconische Louies, kies snel je power-ups om je vrienden eruit te schoppen met een vonk!