Super Bomberman R Online komt binnenkort naar meerdere platformen

Super Bomberman R Online komt binnenkort naar meerdere platformen

Konami heeft aangekondigd dat ze Super Bomberman R Online zullen uitbrengen op Nintendo Switch en andere platforms.

Super Bomberman R Online is een battle royale spin-off voor Super Bomberman R, waar maximaal 64 spelers het kunnen bombarderen voor suprematie. Het werd vorig jaar oorspronkelijk exclusief uitgebracht op Google Stadia, maar komt nu “binnenkort” naar Switch en andere platforms als een gratis te spelen titel. Alle versies ondersteunen cross-play met elkaar.

Over Super Bomberman R Online

Nu Bomberman terugkeert met de gameplay die de franchise tot een klassieker voor partygames heeft gemaakt – knal door slagvelden, vind verborgen power-ups en gebruik ze om vijanden weg te blazen, en de actie in Super Bomberman R Online stijgt naar nieuwe hoogten met de “Battle 64” -modus.

Om de ultieme Battle Royale-ervaring te bieden, zijn maximaal 64 spelers verspreid over 16 startende slagvelden. Naarmate niveaus worden gewist en spelers worden afgebouwd, blijft het aantal slagvelden krimpen tot het ultieme laatste gevecht om de laatste overgebleven bommenwerper te zijn.

Super Bomberman R Online biedt meer dan 100 aanpasbare functiecombinaties, waaronder talloze kostuums, accessoires en, voor het eerst, bomskins, die zowel de bom als de ontploffing zelf beïnvloeden. Spelers kunnen zichzelf verder onderscheiden van de rest met het optionele Premium Pack (SRP $ 9,99 USD), dat toegang geeft tot 14 extra bommenwerperpersonages die een eerbetoon zijn aan klassieke Konami IP’s zoals Gradius, Silent Hill, Castlevania en meer!

Terwijl iedereen ter wereld in een “Battle 64” -kamer kan springen, kunnen spelers met het Premium Pack hun eigen privé Room Match creëren met regelsets die de “Battle 64” -modus, de “Standard” -modus met maximaal 16 spelers of “Grote Prijs.” Grand Prix verdeelt spelers in twee teams van drie tegen drie om te strijden om punten te verdienen met het hoogste puntentotaal nadat de twee gevechtsrondes hebben gewonnen.

Ad