Super Bomberman R Online komt op 27 mei

Super Bomberman R Online komt op 27 mei

Konami heeft aangekondigd dat de online gratis te spelen Super Bomberman R Online op 27 mei wordt uitgebracht voor Nintendo Switch.

Maar ook Konami onthulde dat de titel in-game seizoenen zal bevatten met inhoud zoals personages en cosmetica die elk seizoen worden uitgebracht, evenals een Battle Pass-systeem dat bestaat uit Silver Passes en Gold Passes.

Super Bomberman R Online passeert

Silver Pass

De Silver Pass is gratis voor alle spelers; hoe meer ze de Battle 64-modus spelen, hoe meer ze hun rang kunnen verhogen en cosmetische beloningen kunnen verdienen, waaronder beschimpingen, accessoires en poses. Er zullen 100 rangen zijn binnen de Silver Pass, die elk seizoen voldoende gratis content bieden.

Gold Pass

De optionele Gold Pass biedt meer dan 100 rangen meer beloningen, waaronder veel meer cosmetica en andere items die de gameplay niet rechtstreeks beïnvloeden. De Gold Pass is beschikbaar voor 800 Bomber Coins, valuta die in pakketten kan worden gekocht via de in-game shop of in de platformstore. Bomber Coins worden ook aangeboden als Gold Pass-beloningen. De rangen en inhoud voor zowel de zilveren als de gouden bommenwerperpassen zijn seizoensgebonden, dus spelers zullen weer omhoog moeten klimmen zodra een nieuw seizoen meer beloningen begint te verdienen.

Ten slotte, om te herdenken dat de originele Super Bomberman R 2 miljoen exemplaren heeft verkocht, wordt een speciale “Double Platinum Cake” -outfit uitgedeeld aan alle Super Bomberman R Online-spelers.

video
play-rounded-fill

Over Super Bomberman R Online

Super Bomberman R Online, dat eerder werd gelanceerd op Stadia, is geïnspireerd op de populariteit van Super Bomberman R, waarbij de 8 Bomber Brothers en anderen terugkwamen als een online battle royale met 64 spelers.

Nu Bomberman terugkeert met de gameplay die de franchise tot een klassieker voor gezelschapsspellen heeft gemaakt – schiet door slagvelden, vind verborgen power-ups en gebruik ze om vijanden weg te blazen – de actie in Super Bomberman R Online barst naar nieuwe hoogten met de ” Vecht 64 ”-modus. Met een originele Battle Royale-ervaring, zijn maximaal 64 spelers verspreid over 16 startende slagvelden. Naarmate niveaus worden gewist en spelers worden afgebouwd, blijft het aantal slagvelden krimpen tot het ultieme laatste gevecht om de laatste overgebleven bommenwerper te zijn.

Super Bomberman R Online biedt meer dan 100 aanpasbare functiecombinaties, waaronder talloze kostuums, accessoires en, voor het eerst, bomskins, die zowel de bom als de ontploffing zelf beïnvloeden. Spelers kunnen zichzelf verder onderscheiden van de rest met het optionele Premium-pakket (adviesprijs € 9,99 / £ 9,99 / $ 9,99), dat toegang geeft tot 14 extra bommenwerperpersonages die een eerbetoon zijn aan klassieke Konami IP’s zoals Gradius, Silent Hill, Castlevania en meer!

Terwijl iedereen ter wereld in een “Battle 64” -kamer kan springen, kunnen spelers met het Premium Pack hun eigen privé Room Match creëren met regelsets die de “Battle 64” -modus, de “Standard” -modus met maximaal 16 spelers of “Grote Prijs.” Grand Prix verdeelt spelers in twee teams van maximaal 3v3 om te strijden om punten te verdienen, met het hoogste aantal punten nadat de twee gevechtsrondes hebben gewonnen.

Ad