Super Cane Magic Zero – Launch Trailer

Super Cane Magic Zero – Launch Trailer

Ontwikkelaar Studio Evil en uitgever Intragames hebben aangegeven dat Supergood Magic Zero nu live is voor Nintendo Switch.

Je kunt nu deze grillige co-op comedy-actie-RPG aanschaffen op de eshop, die wordt geleverd met een gratis DLC-pakket met geheime bonusinhoud op switch, indien gekocht binnen de eerste maand. Daarnaast hebben Studio Evil en Intragames opnieuw een hilarische trailer uitgebracht voor de game om de lancering te vieren.

video
play-rounded-fill

Over Super Cane Magic ZERO

Super Cane Magic ZERO, de co-op comedy-actie-RPG van ontwikkelaar Studio Evil en uitgever Intragames, is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4 en Steam via Windows PC, Mac en Linux in Noord- en Zuid-Amerika en Europa.

 

Super Cane Magic ZERO is gemaakt in samenwerking met de Italiaanse stripkunstenaar en animator Simone ‘Sio’ Albrigi en beschikt over een scala aan personages uit Sio’s populaire YouTube-cartoonkanaal Scottecs. Een speciaal kleurboek gemaakt in samenwerking met Sio is beschikbaar op de officiële Super Cane Magic ZERO-website.

Het ziet er slecht uit voor de planetoïde van WOTF, nadat Cake de Tovenaar stierf en zijn magische hond AAAH! geschrokken. Het internet is niet meer beschikbaar, de maan is bedekt met chocolade en een verschrikkelijk leger groenten is uit de grond gekropen en brengt grote schade toe aan de vlaktes van Minestronya. Breng de natuurlijke wanorde van dingen terug in de campagne van meer dan 20 uur, met handgemaakte en willekeurig gegenereerde kerkers. Vind uitrusting, eet bommen, kruip belachelijke kerkers en dood alle groenten!

Tijdens je avontuur stuit je op tal van verschillende en vreemde voorwerpen: watermeloenen, worsten, gloeilampen, lava cake, rotsen, explosieven en andere lekkernijen. Elke keer dat je een voorwerp oppakt, moet je beslissen of je een wapen of een maaltijd nodig hebt. Experimenteer door alles te gooien of te eten dat niet aan de grond genageld is, en je zult leren wat elk item voor je kan doen.

De vreemde reis van Super Cane Magic ZERO kan solo of tot 4 spelers worden genoten in lokale coöperatie met dynamische moeilijkheidsgraad die zich aanpast aan de grootte van de partij. Acht concurrerende arena’s wachten ook op het organiseren van lokale PvP-gevechten met vrienden.

“Al van kinds af aan droomde ik ervan verhalen te schrijven, dingen te tekenen, muziek en videogames te maken”, aldus Simone “Sio” Albrigi, cartoonist van YouTube. “Met Super Cane Magic ZERO kon ik al deze dingen samen doen!”

Korting

Super Cane Magic ZERO krijgt momenteel 10% korting tijdens de lanceringsweek via de Noord-Amerikaanse PlayStation Store en Steam, waar het vandaag afstudeert van Early Access tot volledige release. Nintendo Switch-spelers die de game in de eerste maand kopen, ontvangen een gratis DLC-pakket met geheime bonusinhoud, waaronder de Bouncy Bombers PvP-arena en platform-exclusieve kisten en buit in de ondergrondse archieven. Op dit moment is er een patch voor Nintendo Switch onderweg.

Console-versies bieden Engelse, Franse, Italiaanse, Duitse, Spaanse en Braziliaanse Portugese taalopties. Op Steam ondersteunt de game ook Chinese (zowel vereenvoudigd als traditioneel), Japanse en Koreaanse taalondersteuning. Studio Evil is van plan om de titel te hosten op het Utomik-abonnementenplatform en Intragames zal de consoleversies later dit jaar in Azië publiceren.

Ga voor meer informatie over Super Cane Magic ZERO naar de officiële website, zoals de game op Facebook, en volg de Twitter- en Instagram-accounts voor updates.

Ad