Super Chariot Launch Trailer

Super Chariot Launch Trailer

De teams van Microïds en Frima hebben een prachtige trailer gemaakt voor het vervolg op de unieke platformgame Chariot met de titel Super Chariot.

Je kunt de digitale editie van de Nintendo Switch eShop op 10 mei in handen krijgen of je kunt de fysieke editie op 17 mei uitstellen.

Over Super Chariot

Spelers nemen de rol van de prinses of haar verloofde op zich als ze op weg zijn om de kist van de overleden koning te pakken op zoek naar een rustplaats die waardig wordt geacht door Zijn Late Majesteit. Ze zullen hun verstand moeten gebruiken om hun strijdwagen door 25 kleurrijke levels te manoeuvreren. Volledig solo te spelen, dit fantastische avontuur biedt vooral uren speelplezier voor twee in co-op modus.

Coördinatie en wederzijdse hulp zijn essentieel om de strijdwagen voort te bewegen en de obstakels te overwinnen die op het pad van de twee spelers liggen!

Launch trailer Super Chariot

video
play-rounded-fill

Super Chariot is de eerste Nintendo Switch-game die het draadloze Philips Hue-verlichtingssysteem ondersteunt, waarmee je je gaming-sessies tot leven kunt brengen. Verander de sfeer tijdens het hele avontuur!