Super Dragon Ball Heroes: World Mission Jump Festa Trailer

Super Dragon Ball Heroes: World Mission Jump Festa Trailer

Dragon Ball-fans zullen uitkijken naar de volgende game in de franchise, namelijk Super Dragon Ball Heroes: World Mission.

video
play-rounded-fill

Release in het westen?

Super Dragon Ball Heroes: World Mission staat gepland voor volgend jaar en komt op 4 april naar Japan. Hoewel een westerse release nog niet is bevestigd, verscheen onlangs een lijst van de Australische beoordelingsraad.

Over Super Dragon Ball Heroes: World Mission

Dit is het verhaal van een nieuwe “held” in de wereld van Dragon Ball.

Dit is een wereld waar de super krijgers die ooit actief waren nu als helden worden behandeld. Met de technologie van Capsule Corporation werd een kaartspel ontwikkeld met de naam “Super Dragon Ball Heroes” gebaseerd op die super krijgers.

Een jongen genaamd Beat, die Hero Town bezoekt – waar ‘Super Dragon Ball Heroes’ de grootste rage is – is gefascineerd door het ‘Super Dragon Ball Heroes’-toernooi dat wordt getoond op het videoscherm in de stad en stapt die wereld in.

Super Dragon Ball Heroes: World Mission zal online gevechten hebben De volgende online gevechten zullen te zien zijn:

  • Regelmatige gevechten tegen even bekwame spelers
  • Echte strijd die van invloed is op rang
  • Echte strijd waar de regels om de twee uur veranderen
  • Lokale offline gevechten (twee Switch-eenheden vereist)

Maak, deel en speel originele missies met de kaarten die je hebt verzameld!

Er zijn veel missies in Super Dragon Ball Heroes die je kunt uitdagen. Afhankelijk van de missies die je kiest, zullen de personages die vechten, het aantal personages en hun sterkte veranderen en zul je verschillende Dragon Ball-gevechten kunnen meemaken, hoe meer je vecht.