Super Dragon Ball Heroes: World Mission komt

Super Dragon Ball Heroes: World Mission komt

Bandai Namco heeft in zijn Dragon Ball Games Super Showcase aangekondigd dat Super Dragonball Heroes: World Mission naar het westen komt.

video

Over Super Dragon Ball Heroes: World Mission

Als je niet weet wat deze game is, is Super Dragonball Heroes: World Mission een ‘supercard battle adventure’ waarbij je ‘een personage maakt en strategisch speelt met personages uit de Dragonball Universe’.

De tijd is gekomen om legendarische strijders uit verschillende universums op te roepen …

In deze game schitteren spelers als Beat, die woont in een plaats genaamd Hero Town, en deelneemt aan de metaspel van World Mission: hij wil de beste ter wereld zijn bij het spelen van het Super Dragon Ball Heroes-kaartspel. Blijkt dat zijn in-game-verlangens in de echte wereld bloeden, waardoor de gevechten uit het spel komen.

Verwacht personages zoals Goku, Trunks en Vegeta om te lijken om te helpen bij het verslaan onderweg. In tegenstelling tot het originele Super Dragon Ball Heroes-spel dat afgelopen zomer in Japanse arcades werd gelanceerd, zal deze zeker zwaarder in de RPG-elementen leunen. Het arcadespel maakt gebruik van echte kaarten om vervolgens in het virtuele spel te scannen, terwijl deze westerse uitgave nul kaarten nodig heeft.

Super Dragon Ball Heroes: World Mission verschijnt op 5 april op de Nintendo Switch en Steam in Noord-Amerika en Europa.