Super Mario 35th Anniversary games gaan eind deze maand weg

Super Mario 35th Anniversary games gaan eind deze maand weg

In een recente tweet van het officiële Japanse Nintendo-account heeft Nintendo eraan herinnerd dat Super Mario Bros. 35 en Super Mario 3D All-Stars op 31 maart 2021 zullen worden verwijderd.

Andere aan Super Mario Bros. 35 gerelateerde producten zoals Super Mario Bros. Game & Watch en Nintendo Tokyo-merchandise zijn ook niet beschikbaar.

Dit werd voor het eerst aangekondigd toen de twee titels vorig jaar voor het eerst werden onthuld. Als je deze spellen nog niet hebt, wil je dit misschien doen voordat ze in de nabije toekomst verdwenen zijn. We weten helaas nog niet wat er gaat gebeuren.

Super Mario Bros…. met 35 spelers ?!

Super Mario Bros. 35 wordt op 1 oktober gelanceerd als een alleen-digitale titel en kan tot 31 maart 2021 tijdelijk worden gedownload en gespeeld.

Neem het op tegen andere spelers van dichtbij en ver weg in Super Mario Bros. 35, een online vechtgame * die beschikbaar is als exclusieve aanbieding voor Nintendo Switch Online-leden.

3 games, 1 met sterren bezaaide collectie!

Te koop tot 31 maart 2021

Ontdek drie van Mario’s grootste 3D-avonturen met Super Mario 3D All-Stars op Nintendo Switch! Deze speciale bundel bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy, allemaal geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met bijgewerkte HD-graphics, Joy-Con-besturing en een muziekspeler met de epische soundtracks van alle drie de games!

Optie voor twee spelers alleen beschikbaar in Super Mario Galaxy.

Ad