Super Mario 3D All-Stars – Bestandsgrootte, resolutie en talen

Super Mario 3D All-Stars – Bestandsgrootte, resolutie en talen

Nintendo heeft meer details gepubliceerd over Super Mario 3D All-Stars, een verzameling met Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy in één pakket voor Nintendo Switch.

video
play-rounded-fill

Super Mario 3D All-Stars

De bestandsgrootte van Super Mario 3D All-Stars bedraagt ​​4,7 GB en de game ondersteunt Save Data Cloud Backup, Nintendo Switch Pro Controller en spelen op hetzelfde systeem voor maximaal 2 spelers. Ondersteunde talen zijn onder meer Japans, Engels, Spaans en Duits.

・ Super Mario 64
Tv-modus: 720p 、 Handheld-modus: 720p

・ Super Mario Sunshine
Tv-modus: 1080p 、 Handheld-modus: 720p

・ Super Mario Galaxy
Tv-modus: 1080p 、 Handheld-modus: 720p

3 GAMES, 1 COLLECTIE MET STERREN!

Ontdek drie van Mario’s grootste 3D-avonturen met Super Mario 3D All-Stars op Nintendo Switch! Deze speciale bundel bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy, allemaal geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met bijgewerkte HD-graphics, Joy-Con-besturing en een muziekspeler met de epische soundtracks van alle drie de games!

REIS DOOR DE EEUWEN

1997 – EEN POLYGONALE POWER-UP

Met een tijdloos besturingsschema dat in al zijn 3D-uitstapjes sindsdien terugkomt, markeerde Super Mario 64 Mario’s glorieuze debuut in de wereld van 3D. Spring naar de muur, maak een achterwaartse salto en vlieg terwijl je schilderijen rond het kasteel van Princess Peach verkent om Power Stars te verzamelen en Bowser te stoppen!

2002 – FUN IN THE SUN

Tijd om naar het strand te gaan! Mario reist met zijn vrienden naar het prachtige eiland Delfino voor een tropische vakantie, maar in plaats daarvan werkt hij samen met de vertrouwde F.L.U.D.D. om een ​​schimmig plot te ontdekken en de meesterpoppenspeler erachter. Zijn nieuwe vriend stelt Mario ook in staat om werelden op allerlei unieke manieren te doorkruisen dankzij de prachtige waterpomp!

2007 – EEN UIT DEZE WERELD AVONTUUR

Mario gaat op een intergalactische zoektocht om Rosalina te helpen en prinses Peach te redden van Bowsers aanval van astronomische proporties. Trotseer de zwaartekracht en spring over planeten met optionele bewegingsbesturing, of geef een Joy-Con-controller door aan een vriend voor wat extra hulp in Co-Star Mode!

NIEUW EN VERBETERD!

Alle drie de games zijn geoptimaliseerd voor Nintendo Switch met bijgewerkte Joy-Con-besturing, inclusief rumble! Je kunt Joy-Con-controllers ook gebruiken om de originele Wii-afstandsbediening ** na te bootsen wanneer je Super Mario Galaxy speelt.

Met bijgewerkte HD-graphics en verbeterde beeldresolutie kun je jezelf volledig onderdompelen in Mario’s verschillende avonturen!

Drie soundtracks boordevol meer dan 170 nostalgische deuntjes zijn inbegrepen. Geniet naar hartenlust van een brede selectie muziek uit elke game, altijd en overal!