Super Mario 3D All-Stars – Bevestigd en lanceert op 18 september

Super Mario 3D All-Stars – Bevestigd en lanceert op 18 september

Tijdens de Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct bevestigde Nintendo eindelijk het gerucht over Super Mario 3D All-Stars.

De game wordt op 18 september 2020 digitaal en fysiek gelanceerd voor Nintendo Switch.

Super Mario 3D All-Stars wordt op 18 september 2020 digitaal en fysiek gelanceerd voor Nintendo Switch. De collectie bevat Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy in één pakket, inclusief vernieuwde besturing en een muziekstuk. speler!

video
play-rounded-fill

Over Super Mario 3D All-Stars

Speel drie van Mario’s grootste 3D-platformavonturen – allemaal in één pakket!

Speel thuis of onderweg drie klassieke games – allemaal in één pakket op het Nintendo Switch ™ -systeem! Spring in schilderijen in Super Mario 64 ™, ruim verfachtige rommel op in Super Mario Sunshine ™ en vlieg van planeet naar planeet in Super Mario Galaxy ™.

Ontdek (of herontdek) drie van Mario’s meest iconische 3D-platformavonturen, allemaal in één pakket, beschikbaar op het Nintendo Switch ™ -systeem. Ervaar Mario’s eerste uitstapje naar 3D-platformen in de game Super Mario 64 ™, oorspronkelijk uitgebracht in 1996. Spring naar de muur, maak een achterwaartse salto en vlieg zelfs terwijl je schilderijen verkent en Power Stars verzamelt om Princess Peach te redden!

Geniet van de zon in het Super Mario Sunshine ™ -spel, oorspronkelijk uitgebracht in 2002, en spuit het vuil weg met je waterspuitende vriend, FLUDD! Je moet Shine Sprites verzamelen en het pittoreske Isle Delfino vrijmaken van vervuiling – pas op voor Bowser Jr.

Trotseer de zwaartekracht terwijl je de ruimte verkent in de Super Mario Galaxy ™ -game, oorspronkelijk uitgebracht in 2007! Help Rosalina om haar schip te herstellen door Power Stars te verzamelen en Princess Peach te redden. Schud zachtjes met een Joy-Con ™ -controller om Mario’s Spin-vaardigheid te activeren of geef een Joy-Con-controller aan een vriend voor wat extra hulp in Co-Star-modus.

Ren, spring en duik met gemak!

Laat Mario bewegen met de Joy-Con ™ -controllers van het Nintendo Switch-systeem. Je kunt ook een Joy-Con-controller aan een vriend doorgeven om het Super Mario Galaxy-spel in Co-Star-modus te spelen! Mario’s bewegingen zijn zo soepel als altijd met HD-resolutie voor elke game, terwijl ze toch de look en feel van de originelen behouden.

Luister naar tijdloze Super Mario-deuntjes

Luister naar in totaal 175 iconische deuntjes uit alle drie de games! Of je nu wilt opstaan ​​en dansen of even wilt ontspannen, deze collectie heeft muziek die bij je stemming past!

Zelfs als je niet speelt, kun je genieten van de geluiden waar deze werelden (en sterrenstelsels!) zo beroemd om zijn. Met drie games, moderne upgrades en een muziekspelermodus zit deze verzameling boordevol plezier voor zowel nieuwe spelers als Mario-meesters op 3D-platform.

Onthoud

Super Mario 3D All-Stars zal beschikbaar zijn als een beperkte winkeleditie en een digitale editie die voor een beperkte tijd beschikbaar is tot eind maart 2021.

Ad