Super Mario 3D All Stars – Fan-made instructieboekje

Super Mario 3D All Stars – Fan-made instructieboekje

Nintendo is gestopt met het plaatsen van instructieboekjes in hun fysieke games, iets wat sommige fans tot op de dag van vandaag blijven missen.

Een van deze Nintendo-fans heet RowanFN , die begon met het maken van instructieboekjes van hoge kwaliteit voor verschillende Nintendo Switch-spellen.

En hij is terug met een die perfect past in Super Mario 3D All Stars. Veel mensen hoopten dat Nintendo een stap verder ging als het ging om Mario’s 35th Anniversary-release … maar helaas was dat nee.

Het Super Mario 3D All Stars-boekje bevat tips en trucs voor Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy.

Details van Super Mario 3D All Stars-fanboekje

Als je op zoek bent naar de perfecte handleiding om mee te spelen, dan is dit iets voor jou! De schakelkast heeft grepen, laat ze goed gebruiken!

Met 44 pagina’s gaat dit door de tijd, omdat de oude stijl van handleidingen opnieuw is gemaakt met bijgewerkte grafische afbeeldingen en bedieningselementen die passen bij de nieuwe, moderne 35th Anniversary 3D All-Stars-lay-out! Maar dat niet alleen, er zijn ook sterrenlijsten! die je gaandeweg kunt aanvinken, zodat je onderweg nooit een ster mist!

De inhoud:

– Hoofdmenu
– Soundtrack
– Submenu

Super Mario 64

– Proloog
– Besturing
– Switches / Caps
– Sterrenlijst

Super Mario Sunshine

– Proloog
– Besturing
– Yoshi
– Shine Sprite List

Super Mario Galaxy

– Proloog
– Besturing
– Speciale bewegingen
– Objecten
– Sterrenlijst

Dit maakt de fysieke set compleet en geeft nieuwe en oudere gamers het gevoel van de retrodagen waarin handleidingen werden gebruikt, en zien er ook geweldig uit.

Dit is geen officieel product en ook niet bedoeld, het is gemaakt door een fan om zichzelf een volledig fysiek gevoel te geven met het officiële spel.

Als u geïnteresseerd bent, kunt u hier het instructieboekje kopen; https://www.etsy.com/nl/listing/884141213/super-mario-3d-all-stars-handleiding 

Ad