Super Mario 3D All-Stars – Verken de wereld van Super Mario Sunshine

Super Mario 3D All-Stars – Verken de wereld van Super Mario Sunshine

Een game die op veel kerstlijsten van Nintendo Switch-bezitters staat, is de 3D Mario-compilatie Super Mario 3D All-Stars. De collectie, die slechts tot 31 maart 2021 wordt verkocht, bevat drie klassieke 3D Mario-games in HD.

De spellen zijn Super Mario 64 van de Nintendo 64, Super Mario Sunshine dat werd gelanceerd op de GameCube en tot slot de originele Super Mario Galaxy voor de Wii. Alle games kunnen in handheldstijl of in het dock worden gespeeld.

video

Over Super Mario 3D All-Stars

Ontdek (of herontdek) drie van Mario’s meest iconische 3D-platformavonturen, allemaal in één pakket, beschikbaar op het Nintendo Switch ™ -systeem. Ervaar Mario’s eerste uitstapje naar 3D-platformen in de Super Mario 64 ™ -game, oorspronkelijk uitgebracht in 1996. Spring naar de muur, maak een achterwaartse salto en vlieg zelfs terwijl je schilderijen verkent en Power Stars verzamelt om Princess Peach te redden!

Geniet van de zon in het Super Mario Sunshine ™ -spel, oorspronkelijk uitgebracht in 2002, en spuit de rommel weg met je waterspuitende vriend FLUDD! Je moet Shine Sprites verzamelen en het pittoreske Isle Delfino van vervuiling ontdoen – pas op voor Bowser Jr.

Trotseer de zwaartekracht terwijl je de ruimte verkent in de Super Mario Galaxy ™ -game, oorspronkelijk uitgebracht in 2007! Help Rosalina om haar schip te herstellen door Power Stars te verzamelen en Princess Peach te redden. Schud zachtjes met een Joy-Con ™ -controller om Mario’s Spin-vaardigheid te activeren of geef een Joy-Con-controller door aan een vriend voor wat extra hulp in Co-Star Mode *.

Zelfs als je niet speelt, kun je genieten van de geluiden waar deze werelden (en sterrenstelsels!) zo beroemd om zijn. Met drie games, moderne upgrades en een muziekspelermodus zit deze collectie boordevol plezier voor zowel nieuwe spelers als Mario-meesters op 3D-platform.

De fysieke versie van Super Mario 3D All-Stars (uitgebracht op 18 september) wordt nog steeds verzonden naar winkeliers en is beschikbaar voor aankoop tot en met 31 maart 2021 of zolang de voorraad strekt.

De digitale editie is beschikbaar tot en met 31 maart 2021. Zodra de digitale editie is gekocht op je Nintendo-account, kan deze opnieuw worden gedownload en afgespeeld als hij van je apparaat is verwijderd.

Ad