Super Mario 3D All-Stars – Versie 1.1.1 update

Super Mario 3D All-Stars – Versie 1.1.1 update

Nintendo’s Nintendo 64 Switch Online-bibliotheek bevat Super Mario 64. Super Mario 3D All-Stars was ook beschikbaar en zo gaf Nintendo-gamers 2 verschillende manieren om Super Mario 64 op de console te spelen.

Super Mario 3D All-Stars heeft nu een nieuwe versie beschikbaar die de game naar versie 1.1.1 brengt. De update zorgt ervoor dat Super Mario 64 nu kan worden gespeeld met de Nintendo Switch Online-exclusieve Nintendo 64-controller, waardoor spelers Super Mario 64 kunnen spelen met het besturingsschema van de originele release.

Versie 1.1.1 update

  • Algemeen
    • Super Mario 64 ondersteunt nu de Nintendo Switch Online-exclusieve Nintendo 64-controller (apart verkrijgbaar). Spelers kunnen deze titel nu spelen met dezelfde bedieningselementen als in de originele Nintendo 64-release.
    • Informatie over het aansluiten van deze controller vindt u hier; https://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/ a_id/56672
    • Alle knopweergaven in Super Mario 64 geven niet de Nintendo 64-controller weer.

Over Super Mario 3D All-Stars

Houd in gedachten;

De digitale editie van de Super Mario™ 3D All-Stars-game is niet meer te koop. Als je de digitale editie al in de Nintendo eShop of Nintendo.com hebt gekocht, kun je de game op elk moment opnieuw downloaden als deze van je apparaat is verwijderd. Als je een downloadcode bij een winkelier hebt gekocht, kun je de code nog steeds op elk moment inwisselen. De fysieke versie van Super Mario 3D All-Stars is te koop zolang de voorraad strekt.

Rennen, springen en duiken met gemak!

Laat Mario bewegen met de Joy-Con™-controllers van het Nintendo Switch-systeem. Je kunt ook een Joy-Con-controller doorgeven aan een vriend om het Super Mario Galaxy-spel in Co-Star-modus te spelen! Mario’s bewegingen zijn net zo soepel als altijd met HD-resolutie voor elk spel, terwijl de look en feel van de originelen behouden blijven.

Luister naar tijdloze Super Mario-melodieën

Luister naar in totaal 175 iconische deuntjes uit alle drie de games! Of je nu wilt opstaan ​​en dansen of even de tijd wilt nemen om te ontspannen – deze collectie heeft muziek die bij je stemming past!

Ontdek (of herontdek) drie van Mario’s meest iconische 3D-platformavonturen, allemaal in één pakket, beschikbaar op het Nintendo Switch™-systeem. Ervaar Mario’s eerste kennismaking met 3D-platforming in de Super Mario 64™, oorspronkelijk uitgebracht in 1996. Spring over de muur, maak een salto achterover en vlieg zelfs terwijl je schilderijen verkent en Power Stars verzamelt om Princess Peach te redden!

Geniet van de zon in de Super Mario Sunshine™, oorspronkelijk uitgebracht in 2002, en spuit de rommel weg met je waterspuitende vriend, FLUDD! Je moet Shine Sprites verzamelen en het pittoreske Isle Delfino van vervuiling ontdoen – pas op voor Bowser Jr.

Trots de zwaartekracht terwijl je de ruimte verkent in Super Mario Galaxy™, oorspronkelijk uitgebracht in 2007! Help Rosalina haar schip te herstellen door Power Stars te verzamelen en prinses Peach te redden. Schud zachtjes een Joy-Con™-controller om Mario’s Spin-vaardigheid te activeren of geef een Joy-Con-controller door aan een vriend voor wat extra hulp in de Co-Star-modus.

Zelfs als je niet aan het spelen bent, kun je genieten van de geluiden waar deze werelden (en sterrenstelsels!) zo beroemd om zijn. Met drie games, moderne upgrades en muziekspelermodus zit deze collectie boordevol plezier voor zowel nieuwe spelers als 3D-platforming Mario-meesters.

Ad