Super Mario 3D All-Stars versie 1.0.1

Super Mario 3D All-Stars  versie 1.0.1

Super Mario 3D All-Stars is bijgewerkt naar versie 1.0.1. Het enige dat in de patchopmerkingen wordt vermeld, is dat Nintendo “de weergave in Super Mario Galaxy heeft gerepareerd / aangepast tijdens het spelen in Co-Star-modus” en “om je het spel comfortabeler te laten spelen, hebben we ook enkele problemen opgelost”.

Over Super Mario 3D All-Stars

Speel drie van Mario’s grootste 3D-platformavonturen, allemaal in één pakket!

Speel thuis of onderweg drie klassieke games – allemaal in één pakket op het Nintendo Switch-systeem! Spring in schilderijen in Super Mario 64, ruim verfachtige rommel op in Super Mario Sunshine en vlieg van planeet naar planeet in Super Mario Galaxy.

Ren, spring en duik met gemak!

Laat Mario bewegen met de Joy-Con-controllers van het Nintendo Switch-systeem. Je kunt ook een Joy-Con-controller doorgeven aan een vriend om het Super Mario Galaxy-spel in Co-Star-modus * te spelen! Mario’s bewegingen zijn zo soepel als altijd met HD-resolutie voor elke game, terwijl ze toch de look en feel van de originelen behouden.

Luister naar tijdloze Super Mario-deuntjes.

Zelfs als je niet speelt, kun je genieten van de geluiden waar deze werelden (en sterrenstelsels!) zo beroemd om zijn. Met drie games, moderne upgrades en een muziekspelermodus zit deze collectie boordevol plezier voor zowel nieuwe spelers als Mario-meesters op 3D-platform.

Luister naar in totaal 175 iconische deuntjes uit alle drie de games! Of je nu wilt opstaan ​​en dansen of even wilt ontspannen, deze collectie heeft muziek die bij je stemming past!

Iconische 3D-titels

Ontdek (of herontdek) drie van Mario’s meest iconische 3D-platformavonturen, allemaal in één pakket, beschikbaar op het Nintendo Switch-systeem. Ervaar Mario’s eerste uitstapje naar 3D-platformen in de game Super Mario 64, oorspronkelijk uitgebracht in 1996. Spring naar de muur, maak een achterwaartse salto en vlieg zelfs terwijl je schilderijen verkent en Power Stars verzamelt om Princess Peach te redden!

Geniet van de zon in de game Super Mario Sunshine, oorspronkelijk uitgebracht in 2002, en spuit het vuil weg met je waterspuitende vriend FLUDD! Je moet Shine Sprites verzamelen en het pittoreske Isle Delfino van vervuiling ontdoen – pas op voor Bowser Jr.

Trotseer de zwaartekracht terwijl je de ruimte verkent in de Super Mario Galaxy-game, oorspronkelijk uitgebracht in 2007! Help Rosalina om haar schip te herstellen door Power Stars te verzamelen en Princess Peach te redden. Schud zachtjes met een Joy-Con-controller om Mario’s Spin-vaardigheid te activeren of geef een Joy-Con-controller aan een vriend voor wat extra hulp in Co-Star-modus.

Ad