Super Mario 3D World + Bowser’s Fury Bestandsgrootte, spelers, talen en meer

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury Bestandsgrootte, spelers, talen en meer

Nintendo heeft meer details gepubliceerd over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, die op 12 februari 2021 voor de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

Ten eerste heeft de game 5,0 GB aan ruimte nodig. Vervolgens, wat betreft het multiplayer-aspect van het spel, kunnen 1 tot 4 spelers samen spelen op hetzelfde systeem, of zelfs via lokaal draadloos of online.

Diverse details

  • Cloudback-up opslaan: ondersteund
  • Nintendo Switch-Pro-controller: ondersteund
  • Talen: Japans, Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Koreaans, Vereenvoudigd Chinees, Traditioneel Chinees

video
play-rounded-fill

Over Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Ga met Mario, Luigi, Princess Peach en Toad op een zoektocht om het Sprixie-koninkrijk te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, die op de Nintendo Switch springt! Bowser heeft de Sprixie-prinses ontvoerd en het is aan onze helden om haar te redden!

Klauter over muren en krab je vijanden met de Super Bell, kloon jezelf met de Double Cherry of gooi de Cannon Box op je hoofd en vuur projectielen af ​​op je vijanden. Deze verbeterde versie van Super Mario 3D World wordt ook geleverd met gameplay-verbeteringen, zoals een hogere loopsnelheid voor alle personages en de mogelijkheid om hoger te klimmen tijdens het gebruik van de Super Bell. Je kunt zelfs spelen met gyroscontroles!

Naast lokaal coöpspel met maximaal drie vrienden, kunnen spelers nu genieten van online multiplayer-chaos!