Super Mario 3D World + Bowser’s Fury frame rate en resolutie

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury frame rate en resolutie

We hebben eindelijk bevestiging van de framesnelheid en resolutie voor Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

  • Super Mario 3D World
    • 1080p, 60 fps (gedokt)
    • 720p, 60 fps (draagbaar)
  • Bowsers Fury
    • 720p, 60fps (gekoppeld, kan hoger zijn)
    • 720p, 30 fps (draagbaar)

Over Super Mario 3D World + Bowsers Fury

Geef kracht, werk samen, één om het Sprixie-koninkrijk te redden!

Spring en klim door tientallen kleurrijke banen! Mario (en zijn vrienden) kunnen verschillende power-ups gebruiken, zoals de Super Bell, die katachtige vaardigheden verleent, zoals klimmen en krabben. Werk samen met maximaal drie andere spelers lokaal * of online ** om het doel te bereiken en te zien wie een hoge score kan halen.

Verken een naadloze kattenwereld in het nieuwe Bowser’s Fury-avontuur

Free-roaming Super Mario-gameplay keert terug in dit gloednieuwe avontuur. Bowser is gigantisch geworden en verloor alle controle! Verken Lake Lapcat en zijn eilanden, voltooi doelen om Cat Shines te verzamelen en werk samen met Bowser Jr. om zijn grote, slechte vader weer normaal te maken. Pas op voor Bowsers aanvallen op het hele eiland.

Nieuwe en verbeterde functies springen binnen

De game Super Mario 3D World + Bowser’s Fury biedt dezelfde geweldige coöp-gameplay, creatieve levels en power-ups als de originele game, maar met extra verbeteringen. In het Super Mario 3D World-gedeelte van het spel bewegen personages sneller en wordt het dashboard sneller ingeschakeld. Beide avonturen ondersteunen de nieuw toegevoegde Snapshot-modus – pauzeer de actie om de perfecte foto te maken, filters toe te passen en versier met stempels!