Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is online gelekt

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is online gelekt

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, de bijgewerkte remaster van de originele WiiU-titel voor Nintendo Switch, is naar verluidt online gelekt.

Spoilers pas op

Het lek komt een week voor de officiële releasedatum van de game op 12 februari, wat betekent dat het internet waarschijnlijk krioelt van spoilers voor de nieuwe Bowser’s Fury-gamemodus.

Spelers die ernaar uitkijken om de nieuwe modus met een frisse blik te ervaren, wordt aangeraden om de komende dagen voorzichtig te zijn bij het browsen op sociale media en andere kanalen om te voorkomen dat ze verwend worden.

Over Super Mario 3D World + Bowsers Fury

Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op een zoektocht om het Sprixie-koninkrijk te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury op Nintendo Switch! Red de Sprixie Princess en haar volgers alleen of met drie andere spelers in deze verbeterde versie van Super Mario 3D World.

Help dan, alleen of met een vriend, Bowser Jr. om zijn vader weer normaal te maken in het geheel nieuwe bonusavontuur, Bowsers Fury.

Werk samen met Bowser Jr. in een free-roaming 3D-avontuur om de razernij van zijn vader te stoppen in de nieuwe spelmodus, Bowser’s Fury! Ren en spring over een reeks eilanden om de mysterieuze Cat Shines te verzamelen en vecht tegen de kolossale Fury Bowser wanneer hij uit het water komt om grote schade aan te richten.

Ad