Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – Meer gameplay details Bowser’s Fury

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – Meer gameplay details Bowser’s Fury

Nintendo heeft wat nieuwe details gedeeld over de Bowser’s Fury-modus die is opgenomen in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury.

Deze reeks details onthult wat nieuwe informatie over het verhaal van de modus, evenals wat spelers kunnen verwachten als ze erin duiken. Het bevestigt met name dat er meerdere eilanden zullen zijn om te verkennen, waardoor spelers het meerdere keren tegen Fury Bowser moeten opnemen om ze te ontgrendelen.

Fury Bowser

Er is iets ergs gebeurd met Bowser. Hij is besmet door een mysterieuze zwarte rommel, waardoor hij in een gigantisch monster verandert dat uit is op totale vernietiging!

Het is aan Mario en een onwaarschijnlijke metgezel om over een reeks eilanden op Lake Lapcat te reizen, de mysterieuze Cat Shines te verzamelen door verschillende platformuitdagingen te voltooien en hun kracht te gebruiken om de angstaanjagende Fury Bowser te stoppen.

Bowser Jr

Nu zijn vader is getransformeerd, is de enige hoop van Bowser Jr. om zijn vader te redden bij zijn grootste vijand. De jonge prins bestuurt zijn Koopa Clown-auto en vergezelt Mario op zijn zoektocht, waarbij hij al zijn bewegingen kopieert, hem helpt vijanden uit te schakelen en power-ups en andere geheimen blootlegt die je kunnen helpen.

Geef een Joy-Con aan een vriend en speel in lokale coöp, waarbij één speler de kleine tyke direct overneemt om te helpen bij je jacht op de Cat Shines.

Fury Sun

Terwijl je hoog en laag zoekt naar de Cat Shines, zal de kwaadaardige Fury Sun langzaam uit het meer opkomen, vlakbij het eiland waar je je momenteel bevindt.

Als het weer plotseling verandert van zonnig in stormachtig, is het tijd om verder te gaan, want Fury Bowser is er bijna! Zodra hij uit de Fury Sun komt, zal hij meteoren uit de lucht oproepen en vuur verwoestende stralen op je afvuren – dus zoek dekking!

Giga Bell

Terwijl je de verwoesting kunt afwachten, ben je niet helemaal hulpeloos. Als je vijf Cat Shines op een eiland hebt verzameld, is het tijd om de geweldige kracht van de Giga Bell te activeren! Deze gigantische Super Bell transformeert Mario in Giga Cat Mario, wat betekent dat hij Fury Bowser kan bevechten in een werkelijk titanische strijd.

Versla Fury Bowser in je enorme katachtige vorm en hij zal terugvliegen het water in en nieuwe eilanden ontgrendelen die je kunt verkennen. Vier je overwinning niet te lang, want hij komt wel terug …

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury wordt op 12 februari uitgebracht voor Nintendo Switch.