Super Mario 3D World Bowser’s Fury Mode – 3 uur om uit te verslaan + meer gameplay-details

Super Mario 3D World Bowser’s Fury Mode – 3 uur om uit te verslaan + meer gameplay-details

Met de release van Super Mario 3D World + Bowser’s Fury net achter de horizon begonnen verschillende nieuwsuitzendingen hun recensies en vroege indrukken te delen.

Uit de eerste indrukken hebben we nu een beter idee van hoe lang de nieuwe Bowser’s Fury-modus is, en wat spelers kunnen verwachten terwijl ze zich er doorheen werken.

  • Bowser’s Fury speelt zich af in een grote wereld die qua stijl vergelijkbaar is met de Kingdoms of Super Mario Odyssey. De wereld is verdeeld in kleinere subsecties, die kunnen worden doorkruist door Plessie te berijden.
  • Elke sectie heeft een aantal Cat Shines die worden verkregen door verschillende doelen te voltooien, waarvan sommige verborgen zijn.
  • Bowser Jr. kan worden aangestuurd om verschillende power-ups op te halen. De Fury-modus van Bowser duurt ongeveer 3 uur om te voltooien en kan tot 6 uur duren voor 100% voltooiing.

Over Super Mario 3D World + Bowsers Fury

Ga met Mario, Luigi, Peach en Toad op een zoektocht om het Sprixie-koninkrijk te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury op Nintendo Switch! Red de Sprixie Princess en haar volgers alleen of met drie andere spelers in deze verbeterde versie van Super Mario 3D World.

Help dan, alleen of met een vriend, Bowser Jr. om zijn vader weer normaal te maken in het geheel nieuwe bonusavontuur, Bowser’s Fury.

Werk samen met Bowser Jr. in een free-roaming 3D-avontuur om de razernij van zijn vader te stoppen in de nieuwe spelmodus, Bowser’s Fury! Ren en spring over een reeks eilanden om de mysterieuze Cat Shines te verzamelen en vecht tegen de kolossale Fury Bowser wanneer hij uit het water komt om grote schade aan te richten.

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury wordt op 12 februari gelanceerd voor Nintendo Switch.