Super Mario 3D World + Bowser’s Fury Overview Trailer

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury Overview Trailer

Nintendo heeft nieuwe informatie vrijgegeven over de geheel nieuwe content van “Bowser’s Fury” in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – waarmee een nieuw kattenrijk wordt onthuld waarin Mario zal vechten tegen een gigantische Bowser. Als je nieuwsgierig bent naar wat er aan de hand is met dit nieuwe avontuur, kun je het hier nader bekijken!

video
play-rounded-fill

Nintendo heeft een nieuwe overzichtstrailer van zeven minuten gedeeld, waarin meer interessante details over “Bowser’s Fury” worden belicht. Daarnaast is de officiële website van de game bijgewerkt met nieuwe details van de nieuwe inhoud – plus artwork van Giga Cat Mario en verschillende bewoners van Lake Lapcat!

Bowser ontketend

Mario wordt naar Lake Lapcat gestuurd, waar alles een kattenthema heeft – en Bowser is gek geworden! Werk samen met Bowser Jr. om zijn vader te helpen ontspannen in dit korte, maar actievolle, zelfstandige avontuur.

Het is een echte katten-proeftrofe!

In dit free-roaming-avontuur reis je naar verschillende eilanden in Lake Lapcat om Cat Shines te verzamelen om vuurtorens weer aan te steken en verduisterd terrein vrij te maken. Pas echter op voor Bowser!

Clash of the reuzen

Als Bowser volledig in Fury is, kan hij behoorlijk eng zijn. Gelukkig kan Mario zijn macht evenaren met de Giga Bell, waarmee hij kan transformeren in de machtige Giga Cat Mario en het opnemen tegen de monsterlijke Bowser in een titanische strijd van biggies.

Kan ik hier wat hulp krijgen?

Bowser Jr. schiet te hulp! Grijp een maatje om te spelen als Bowser Jr., die rond kan vliegen en vijanden kan bevechten en geheimen kan ontdekken in de modus voor 2 spelers.

Power-up met amiibo

De Bowser’s Fury-game ondersteunt ook compatibele amiibo ™ -figuren!

  • Bowser: laat Fury Bowser verschijnen.
  • Bowser Jr .: ontketent een krachtige schokgolf om nabije vijanden en blokkades uit te schakelen.
  • Probeer andere amiibo-figuren uit voor verschillende in-game verrassingen!
Ad