Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – Teaser site open

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury – Teaser site open

Nintendo heeft een officiële site geopend voor Super Mario 3D World + Bowser’s Fury. Soms bevatten deze sites veel informatie over het spel, waarvan sommige nieuw kunnen zijn. Meestal zijn het echter teasersites die niets nieuws hebben.

In dit geval is het helaas het laatste.

De officiële site voor Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is eerder vandaag voor het publiek geopend, maar het is slechts een teasersite die alleen informatie bevat die eerder is onthuld.Super Mario 3D World + Bowser’s Fury komt exclusief uit op Nintendo Switch op 12 februari .

Over Super Mario 3D World + Bowsers Fury

Ga met Mario, Luigi, Princess Peach en Toad op een zoektocht om het Sprixie-koninkrijk te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, dat op de Nintendo Switch springt! Bowser heeft de Sprixie-prinses ontvoerd en het is aan onze helden om haar te redden!

Klauter over muren en krab je vijanden met de Super Bell, kloon jezelf met de Double Cherry of gooi de Cannon Box op je hoofd en vuur projectielen af ​​op je vijanden. Deze verbeterde versie van Super Mario 3D World wordt ook geleverd met gameplay-verbeteringen, zoals een hogere loopsnelheid voor alle personages en de mogelijkheid om hoger te klimmen tijdens het gebruik van de Super Bell. Je kunt zelfs spelen met gyroscontroles!

Naast lokaal coöpspel met maximaal drie vrienden, kunnen spelers nu genieten van online multiplayer-chaos