Super Mario 3D World + Bowser’s Fury versie 1.1.0

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury versie 1.1.0

Super Mario 3D World + Bowser’s Fury is er. En natuurlijk betekent de komst van een nieuwe first-party game van Nintendo dat, zoals bijna gebruikelijk, een update op dag 1 wordt uitgebracht.

Meestal maken deze updates een aantal dingen mogelijk ter voorbereiding op de lancering van de game, of verhelpen ze last-minute bugs die Nintendo heeft gevonden.

Versie 1.1.0 wijzigingen

Als je Super Mario 3D World + Bowser’s Fury eenmaal hebt bijgewerkt, zou de game versie 1.1.0 moeten hebben.

Een Reddit-gebruiker merkte op dat het “stickermenu minder trilt aan het einde van een fase bij het verzamelen van postzegels” en dat “animaties veel vloeiender zijn wanneer de stickerpagina wordt geladen”.

Nintendo merkte zelf op; “Verschillende problemen opgelost om de algehele gameplay-ervaring te verbeteren.”

Over Super Mario 3D World + Bowsers Fury

Spring en klim door tientallen kleurrijke podia! Mario (en zijn vrienden) kunnen power-ups gebruiken zoals de Super Bell, die katachtige vaardigheden geeft, zoals klimmen en krabben. Werk lokaal * of online ** samen met maximaal drie andere spelers om het doel te bereiken … en om te zien wie een hoge score kan halen.

De game Super Mario 3D World + Bowser’s Fury biedt dezelfde geweldige coöp-gameplay, creatieve levels en power-ups als de originele game, maar ook zoveel meer.

  • Klauter over muren en krab je vijanden met de Super Bell, kloon jezelf met de Double Cherry of gooi de Cannon Box op je hoofd en vuur projectielen af ​​op je vijanden
  • Verbeterde versie van Super Mario 3D World wordt ook geleverd met gameplay-verbeteringen, zoals een hogere loopsnelheid voor alle personages en de mogelijkheid om hoger te klimmen tijdens het gebruik van de Super Bell. Je kunt zelfs spelen met gyroscontroles!
  • Lokaal coöpspel met maximaal drie vrienden, spelers kunnen nu genieten van online multiplayer-chaos!
Ad