Super Mario Bros. 35 – Gratis voor Nintendo Switch Online Members op 15 Oktober

Super Mario Bros. 35 – Gratis voor Nintendo Switch Online Members op 15 Oktober

Tijdens de Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct onthulde Nintendo dat er binnenkort een geheel nieuw soort Battle Royale-ervaring zou komen voor diehard Mario-spelers!

Super Mario Bros. 35 komt vanaf 1 oktober 2020 naar Nintendo Switch als een gratis titel voor Nintendo Switch Online-leden.

In de online ervaring zullen spelers moeite hebben om als laatste Mario overeind te blijven – terwijl ze het uitvechten met 34 andere dappere loodgieters!

video
play-rounded-fill

Over Super Mario Bros. 35

Je hebt nog nooit een Super Mario Bros.-game als deze gespeeld Super Mario Bros. met een twist voor 35 spelers Race tegen de tijd, versla vijanden en saboteer je tegenstanders in een online gevecht om de laatste Mario te zijn die overeind staat! Classic Super Mario Bros.-gameplay krijgt een adrenalinestoot!

Elke speler krijgt hetzelfde getimede stadium, maar je moet vijanden verslaan om extra tijd te verdienen en je tegenstanders aan te vallen. Vergeet niet om onderweg wat munten op te halen; ze kunnen worden gebruikt om in-game items zoals power-ups te krijgen.

Met snelheid, vaardigheid en strategie zou je de laatste Mario kunnen zijn die overeind staat, alleen op Nintendo Switch Online!

Super Mario Bros. 35 is gratis te downloaden software die exclusief is voor Nintendo Switch Online-leden.

Ad