Super Mario Bros 35 uit voor Nintendo Switch Online leden

Super Mario Bros 35 uit voor Nintendo Switch Online leden

Het Mushroom Kingdom werd 35 jaar geleden voor het eerst binnengevallen door Bowser en zijn volgelingen en Mario heeft behoorlijk wat beproevingen doorstaan, maar hij heeft nog nooit zo’n uitdaging meegemaakt.

Super Mario Bros. 35 voor Nintendo Switch is zonder extra kosten beschikbaar als exclusieve aanbieding voor Nintendo Switch Online-leden.

video
play-rounded-fill

Over Super Mario Bros 35

Super Mario Bros. 35 biedt de klassieke platformactie van de originele NES-game, met een nieuwe twist voor 35 spelers. Race tegen de klok als een van de 35 spelers, die allemaal tegelijkertijd in Super Mario Bros.-gameplay strijden.

Versla vijanden en verstoor tegenstanders in een online gevecht om als de laatste Mario overeind te komen. Ervaren spelers zullen de vertrouwde levels van Super Mario Bros. opnieuw beleven, terwijl beginners zich kunnen aansluiten bij een community van spelers om hun Super Mario Bros.-reis te beginnen.

In Super Mario Bros. 35 begint elke speler met dezelfde getimede fase. Wanneer vijanden worden verslagen, worden ze naar de banen van de tegenstander gestuurd terwijl ze de speler extra tijd geven. Maar ga voorzichtig te werk, want wat er gebeurt, komt om: iedereen kan het doelwit van iemand anders worden als hij ook goed presteert. Kies uit vier soorten aanvalsstrategieën en gebruik items verstandig om tegenstanders te overtreffen, en zorg ervoor dat je regelmatig incheckt voor dagelijkse uitdagingen en ook deelneemt aan speciale gevechten.

Super Mario Bros 35. komt naar Nintendo Switch als een exclusief aanbod voor Nintendo Switch Online-leden zonder extra kosten. Beleef de klassieke levels van Super Mario Bros. opnieuw terwijl je als een van de 35 spelers online strijdt. Super Mario Bros. 35 kan tot en met 31 maart 2021 tijdelijk worden gedownload en gespeeld.

Ad