Super Mario Maker 2 – Een kijkje naar Course Maker

Super Mario Maker 2 – Een kijkje naar Course Maker

Er is een heleboel gameplay-opnames van Super Mario Maker 2 uitgebracht, evenals heel veel nieuwe informatie over het spel.

AbdallahSmash026 is een van die YouTubers die sommige van deze voorbeeldvideo’s uploaden. Eén video biedt met name een goede kijk op de Course Maker van het spel;

video
play-rounded-fill

ALS JE ERVAN KAN DROMEN,  KAN JE HET IN SUPER MARIO MAKER 2

Laat je fantasie de vrije loop met nieuwe hulpmiddelen, cursusonderdelen en functies. Dit vervolg op de game Super Mario Maker ™ wordt exclusief op het Nintendo Switch ™ -systeem geïntroduceerd.

MAAK DE SUPER MARIO CURSUSSEN VAN JE DROMEN

Wilt u muntschietende kanonnen? Kat Mario die van hellingen naar beneden gleed om een leger slechteriken uit te schakelen? Door een verscheidenheid aan onderdelen te combineren, kun je ongelooflijke dingen doen die zelfs niet mogelijk zijn in reguliere Super Mario ™ -games!

CREËR DE STIJL VAN SUPER MARIO 3D WORLD!

Deze spelstijl is behoorlijk anders dan de anderen – er zijn dingen die je hier kunt doen die je in geen enkele andere stijl kunt doen!

CAT MARIO

Je kunt Super Mario 3D World niet noemen zonder enige liefde voor Cat Mario te tonen. Klimmuren … krabben … glijden, springen – er is niets dat er zo uitziet.

Ad