Super Mario Maker 2 – Introductie Trailer + TV reclames Japan

Super Mario Maker 2 – Introductie Trailer + TV reclames Japan

Nintendo heeft een paar nieuwe video’s geüpload voor Super Mario Maker 2 in Japan. Het heeft een introductietrailer en de rest bestaat uit 30 tv-commercials die op televisie worden uitgezonden.

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

video
play-rounded-fill

Over Super Mario Maker 2

MAAK ALTIJD EN OVERAL … SPEEL MET IEDEREEN

Doorbreek de regels en maak de Super Mario-cursussen waarvan je altijd al hebt gedroomd in Super Mario Maker 2, alleen op Nintendo Switch! Met veel nieuwe tools, cursusonderdelen en functies tot je beschikking, laat je je fantasie de vrije loop terwijl je unieke niveaus maakt om te delen met vrienden en spelers over de hele wereld.

BRENG JE IDEEËN TOT LEVEN!

Het maken van je eigen Super Mario-cursussen is eenvoudig en deze keer kunnen twee spelers samen cursussen bouwen op een enkel scherm. Kies en plaats eenvoudig iconische objecten en vijanden waar u maar wilt en kies uit veel verschillende thema’s en stijlen – inclusief de nieuwe Super Mario 3D World-stijl!

Je kunt zelfs bekende elementen combineren om ongelooflijke dingen te maken die nog nooit eerder in een Super Mario-game zijn gezien!

SPEEL OP JOUW MANIER!

Help bij het opnieuw opbouwen van het kasteel van prinses Peach in de nieuwe verhaalmodus. Met meer dan 100 originele levels ontworpen door Nintendo, zul je zeker wat tips en inspiratie opdoen voor je volgende creatie terwijl je speelt!

Wil je je creaties laten zien aan vrienden? Stel een virtuele ruimte in en maximaal vier spelers kunnen proberen om gemaakte cursussen tegelijkertijd te verslaan in lokale draadloze multiplayer op hun eigen Nintendo Switch-console. Speel als Mario, Luigi, Toad en Toadette en laat het plezier beginnen!

Ad