Super Mario Maker 2 – Laatste grote update met World Maker – 22 April

Super Mario Maker 2 – Laatste grote update met World Maker – 22 April

Nintendo of America heeft officieel aangekondigd dat de laatste grote update van Super Mario Maker 2 nu onderweg is.

De aankomende patch voegt nieuwe power-ups toe, zoals een paddenstoel die spelers Super Mario Bros. 2-mechanica geeft, evenals nieuwe vijanden zoals de zeven Koopalings!

Bovenal zal de update een wereldmaker-modus introduceren waarmee spelers hun gecreëerde niveaus kunnen rangschikken in aangepaste wereldkaarten! Al deze functies en meer gaan live op 22 april 2020.

video
play-rounded-fill

Super Mario Maker 2 – Laatste grote update

Met de Super Mario Maker 2-game kunnen spelers hun creativiteit de vrije loop laten met meer nieuwe opties en de mogelijkheid om hun eigen wereldkaart te maken. Op 22 april voegt de gratis laatste update van Super Mario Maker 2 voor het Nintendo Switch-systeem een ​​nieuwe World Maker-modus toe, evenals een hele reeks nieuwe inhoud en functies.

World Maker

In World Maker-modus kunnen meerdere cursussen die door een gebruiker zijn gemaakt, worden samengebonden op een pad vanaf het startpunt op een wereldkaart naar het eindkasteel. Het uiterlijk van de wereldkaart kan ook worden aangepast. Er kunnen tot acht werelden met in totaal maximaal 40 banen worden gecombineerd, waardoor een mini Super Mario-spel ontstaat dat met anderen kan worden gedeeld.

Koopalings

Raad eens wie er naast World Maker nog meer verschijnt in Super Mario Maker 2? De Koopalings! Alle zeven deze onruststokers, elk met hun eigen bewegingspatroon, kunnen worden toegevoegd aan door gebruikers gemaakte cursussen. Andere vijanden die aan het spel zijn toegevoegd, zijn onder meer de achterna zittende Phanto en de opwindbare Mechakoopas.

Power-ups

Extra power-ups en cursusonderdelen komen ook naar Super Mario Maker 2 als onderdeel van de gratis update. Dit omvat de SMB2 Mushroom, die Mario en vrienden transformeert in hun uiterlijk uit de Super Mario Bros. 2-game en hen in staat stelt items en vijanden op te pakken en te gooien – net als in dat klassieke spel! Met het Frog Suit uit de Super Mario Bros. 3-game kan Mario gemakkelijk door water zwemmen en zelfs over het oppervlak rennen!

Andere power-ups die aan de game zijn toegevoegd, zijn de Power Balloon die voor het eerst werd geïntroduceerd in de Super Mario World-game, de Super Acorn van de New Super Mario Bros. U-game en de Boomerang Flower van Super Mario 3D World. Er zijn ook vijf varianten voor wearables zoals de Cannon Box en Propeller Box uit de Super Mario 3D World-game.

Gratis update

Dit alles en meer kun je ervaren door de gratis update op 22 april te downloaden. Ga voor meer informatie over Super Mario Maker 2 naar https: / /supermariomaker.nintendo.com/

Ad