Super Mario Maker 2 – Nieuwe items highlight trailer

Super Mario Maker 2 – Nieuwe items highlight trailer

Om de recente lancering van Super Mario Maker 2 te promoten, heeft Nintendo een nieuwe trailer onthuld die de nieuwe tools en functies van het vervolg belicht, zoals hellingen, aan / uit-schakelaars, enz.

video
play-rounded-fill

Over Super Mario Maker 2

Super Mario Maker 2 nodigt je uit om te spelen met een groot aantal nieuwe cursusonderdelen. Super Mario Maker 2 is nu verkrijgbaar via Nintendo Switch, zowel in de winkel als in de Nintendo eShop.

MAAK ALTIJD … SPEEL MET IEDEREEN

Doorbreek de regels en maak de Super Mario-cursussen waarvan je altijd al hebt gedroomd in Super Mario Maker 2, alleen op Nintendo Switch! Met veel nieuwe tools, cursusonderdelen en functies tot je beschikking, laat je je fantasie de vrije loop terwijl je unieke niveaus maakt om te delen met vrienden en spelers over de hele wereld.

BRENG JE IDEEËN TOT LEVEN!

Het maken van je eigen Super Mario-cursussen is eenvoudig en deze keer kunnen twee spelers samen cursussen bouwen op een enkel scherm. Kies en plaats eenvoudig iconische objecten en vijanden waar u maar wilt en kies uit veel verschillende thema’s en stijlen – inclusief de nieuwe Super Mario 3D World-stijl!

Je kunt zelfs bekende elementen combineren om ongelooflijke dingen te maken die nog nooit eerder in een Super Mario-game zijn gezien!