Super Mario Maker 2 Nintendo Direct samenvatting

Super Mario Maker 2 Nintendo Direct samenvatting

Ja, we zijn een beetje laat op het feest vanwege een paar opkomende dingen, maar laten we dit in een hogere versnelling trappen.

Tijdens de Super Mario Maker 2 Direct-videopresentatie heeft Nintendo nieuwe details over Super Mario Maker 2 gedeeld. De game lanceert op 28 juni exclusief voor het Nintendo Switch-systeem.

video
play-rounded-fill

Super Mario Maker 2 Direct

De diepe duik in het spel onthulde een deel van wat nieuw is in Super Mario Maker 2, inclusief nieuwe cursusonderdelen en hulpmiddelen; een nieuwe verhaalmodus voor één speler met meer dan 100 door Nintendo gemaakte cursussen; nieuwe cursusthema’s; details over online cursus delen *; opties om samen met anderen te creëren en te spelen; en informatie over een speciale aanbieding voor leden van Nintendo Switch Online.

De presentatie omvatte ook het aankomende Super Mario Maker 2 Invitational 2019-toernooi, live online streamen in het weekend voor E3 uit Los Angeles. De Nintendo Direct zat vol met meer leuke goodies dan een ? blok!

video
play-rounded-fill

Super Mario Maker 2 legt de kracht van het creëren van unieke Super Mario-cursussen in handen van de speler “, aldus Nick Chavez, Senior Vice President Sales and Marketing van Nintendo of America. “Videogamefans van alle leeftijden hebben meer hulpmiddelen dan ooit om hun fantasie te verruimen terwijl ze de Super Mario-cursussen van hun dromen maken, spelen en delen.

Wat is er nieuw in Super Mario Maker 2

 • Er zijn een hoop nieuwe cursusonderdelen, hulpmiddelen en functies voor videomakers om te gebruiken in Super Mario Maker 2, waarvan sommige zijn:
  • Hellingen – Maak gehoekte oppervlakken door een richting te kiezen en de lengte in te stellen. Gentler hellingen zijn een extra optie.
  • Angry Sun – Weet je nog de boze zon die Mario aanviel in het Super Mario Bros. 3-spel? Het is terug en klaar om de druk uit te oefenen op spelers in deze nieuwe game.
  • AAN / UIT-schakelaar – Druk op een AAN / UIT-schakelaar en alle rode en blauwe blokken in de baan wisselen! Door ze verstandig op te zetten, kunnen spelers lastige puzzels en obstakels maken.
  • Waterniveau – Het waterniveau in Super Mario Maker 2 kan worden aangepast in het Forest-thema, dus slechts de helft van de koers kan onder water zijn als dat is wat de speler wil. Water kan zelfs worden ingesteld om in de loop van de tijd met verschillende snelheden te stijgen en dalen.
  • Banzai Bill – De rode variaties van deze klassieke Super Mario-vijanden hebben een homing-functie en jagen arme Mario overal mee naartoe.
  • Co-op maken: geef een Joy-Con-controller door aan een vriend om samen een cursus te maken, naast elkaar.
  • Wordt vervolgd …: er zijn meer geheimen in Super Mario Maker 2. Spelers zullen het fantastisch vinden om te experimenteren met alle tools en functies die ze kunnen gebruiken om te creëren.
 • Verhaalmodus: in de Story-modus voor één speler, die volledig offline gespeeld kan worden, probeert Mario het kasteel van prinses Peach te herbouwen. Om dit reconstructieproject te financieren, moet hij munten verzamelen, die hij kan verdienen door banen van het prikbord te accepteren en de bijbehorende cursussen te voltooien. Story Mode is een geweldige manier voor makers om geïnspireerd te raken, met meer dan 100 originele Nintendo-gemaakte cursussen om te spelen.
 • Nieuwe cursusthema’s: naast alle cursusthema’s van het originele spel, kunnen spelers cursussen maken en spelen met de thema’s Woestijn, Sneeuw, Bos en Lucht. Deze thema’s bevatten nieuwe muziek van de uit de veteranen Super Mario-serie afkomstige componist Koji Kondo. Het nieuwe gedeelte Moon course kan worden gebruikt om nachtversies van thema’s te ontgrendelen. Afhankelijk van het gebruikte thema, zullen er ‘s nachts wilde dingen gebeuren, zoals drijvende Goombas, gedimde verlichting in het Ghost House en zandstormen in de woestijn. Sommige items kunnen zelfs ‘s nachts transformeren …
 • Super Mario 3D World: Spelers kunnen ervoor kiezen om hun cursussen te creëren in de stijl van Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World, New Super Mario Bros. Ugames en een nieuwe versie gebaseerd op Super Mario 3D World. Enkele nieuwe functies die uniek zijn voor deze stijl zijn:
  • Cat Mario – Cat Mario kan tegen muren klimmen, krabben, glijden en bespringen. Spelers kunnen zelfs Cat Mario gebruiken om de doelpaal omhoog te klimmen!
  • Clear Pipe – Clear Pipes kunnen in elke gewenste vorm worden geplaatst, maar ze moeten voorzichtig zijn, omdat vijanden er ook doorheen kunnen glijden.
  • Koopa Troopa Auto – Hop in deze mooie rit en zoom in op de baan. Spelers moeten er gewoon voor zorgen dat ze niet crashen!
  • Track Block – Het Track Block zal elk pad volgen dat de speler tekent. De blauwe begint te bewegen als de speler erop stapt.
  • Piranha Creeper – The Piranha Creeper volgt het pad dat de speler trekt en breidt zijn gevaarlijke stekelige steel uit langs de baan.
  • Wie is wie in Super Mario 3D World ?: Een cast van andere bekende gezichten zal ook verschijnen in Super Mario Maker 2, dus spelers zijn in voor een traktatie!
 • Course World: een online hub waar spelers cursussen kunnen spelen en delen, en samen spelen, Course World is beschikbaar voor spelers over de hele wereld die lid zijn van Nintendo Switch Online. Spelers kunnen bladeren door populaire cursussen, nieuwe cursussen of zelfs zoeken naar specifieke tags zoals “puzzels oplossen” of “autoscroll” met behulp van een set filters. Zodra een cursus is gedownload, kan deze op elk gewenst moment worden gespeeld – ook offline! Spelers kunnen het uiterlijk van hun Mii-personage ook personaliseren met items zoals overhemden en hoeden die na het voltooien van verschillende doelen worden ontgrendeld. In Endless Challenge proberen spelers zoveel mogelijk Course World-cursussen te voltooien over de moeilijkheidsgraad van hun keuze voordat ze een game overnemen. Het behalen van indrukwekkende scores in deze modus kan zelfs de speler op het klassement krijgen!
  • Samen spelen: in Course World kunnen spelers cursussen spelen met mensen over de hele wereld. Bij het spelen met vier spelers spelen spelers als Mario, Luigi, Toad of Toadette.
  • Multiplayer Versus – Vier spelers staan ​​tegenover elkaar in een side-scrolling showdown in deze online multiplayer-modus. Elke speler krijgt een ander karakter toegewezen en racet dan tegen elkaar in een willekeurig gekozen koers. De speler die de baan het eerst wist, wint en verhoogt de Versus Rating.
  • Multiplayer Co-op – In deze online modus moeten maximaal vier spelers samenwerken om de koers te verslaan. Als een speler het voltooit, wint iedereen!
  • Play in de buurt – Als maximaal vier spelers elk een Nintendo Switch-systeem en het Super Mario Maker 2-spel hebben, kan een virtuele ruimte worden opgezet die de anderen op dezelfde locatie kunnen gebruiken om samen op hun eigen systemen te spelen. Alleen de speler die de kamer heeft opgezet, heeft een internetverbinding nodig.
 • Super Mario Maker 2 + Nintendo Switch Online-bundel: in de winkels van de Nintendo eShop op 28 juni en als aanvulling op de stand-alone game, deze bundel omvat het Super Mario Maker 2-spel en een individueel lidmaatschap van 12 maanden voor Nintendo Switch Online tegen een adviesprijs van $ 69,99, een besparing van $ 9,99 op de adviesprijs bij aankoop afzonderlijk. Vergeet niet: een Nintendo Switch Online-lidmaatschap is vereist om de online functies van de game te gebruiken.
 • Nintendo Switch Game Vouchers – Voor $ 99,99 kunnen fans met een betaald Nintendo Switch Online-lidmaatschap een set van twee Nintendo Switch Game Vouchers kopen in de Nintendo eShop. Gedurende een beperkte tijd kunnen spelers deze vouchers inwisselen voor twee in aanmerking komende digitale spellen in de Nintendo eShop. Spelers kunnen bijvoorbeeld Super Mario Maker 2 vooraf aanschaffen en ook nog een leuk spel als Super Smash Bros. Ultimate, Super Mario Odyssey, Yoshi’s Crafted World of The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Door deze vouchers in te wisselen, besparen gebruikers tot $ 19,99 op de gecombineerde adviesprijs van twee spellen. Vouchers kunnen worden ingewisseld voor een jaar vanaf de aankoopdatum en hoeven niet tegelijkertijd te worden gebruikt. Ga voor meer informatie over deze speciale aanbieding naar https://www.nintendo.com/switch/online-service/special-offers/.
 • Super Mario Maker 2 Invitational 2019 – Op 8 juni strijden vier leden van de Super Mario Maker-community in een verscheidenheid aan wilde en onvoorspelbare Super Mario Maker 2-cursussen die zijn ontworpen door Nintendo’s Treehouse-team. Het evenement opent de festiviteiten in The Theatre in het Ace Hotel in Los Angeles, beginnend om 11 uur ‘s ochtends PT, en wordt gevolgd door het Splatoon 2 Wereldkampioenschap 2019 en het Super Smash Bros. Ultimate Wereldkampioenschap 3v3 2019. Voor meer informatie over het evenement, inclusief ticketinformatie, bezoek https://e3.nintendo.com/ 

Ga voor meer informatie over Super Mario Maker 2 naar http://supermariomaker.nintendo.com/