Super Mario Maker 2 Player – Lost Levels geïnspireerd door Super Mario Bros. 3

Super Mario Maker 2 Player – Lost Levels geïnspireerd door Super Mario Bros. 3

Ooit een Super Mario Bros. 3-remaster gewild? Dankzij de functie voor het maken van level en werelden in Super Mario Maker 2 kun je nu een nieuwe kant van de tijdloze klassieker ervaren!

Een bepaalde speler heeft zijn eigen ‘Lost Levels’ pakket gemaakt op basis van SMB3. In wezen verbeeldt de verzameling door fans gemaakte levels veel van de mechanica en bazen van het origineel (zoals in de Koopalings).

SMM2 Super World (SMB3: Lost Levels) from NintendoSwitch

Na vele verzoeken om dit volledige gameproject nieuw leven in te blazen, nu wereldkaarten en superwerelden beschikbaar zijn in SMM2, is hier een voltooide complete versie van SMB3: Lost Levels! Bedankt aan iedereen die interesse heeft getoond en steun heeft gegeven.

Over SMB3: Verloren niveaus

SMB3: Lost Levels is een voortzetting van een persoonlijk project dat ik begon tijdens de eerste Mario Maker. Deze game is bedoeld om het klassieke gevoel van de originele Super Mario Bros. 3 vast te leggen, met behoud van de meeste van dezelfde esthetische gevoel- en ontwerpregels. Het doel is om de speler een plezierige en ontspannen speelervaring te geven en hopelijk de indruk te geven dat hij een nieuwe set klassieke levels speelt.

Het heeft een zeer traditionele / nostalgische focus. Het leukst is om de tijd te nemen, alternatieve routes te verkennen, nieuwe geheimen te ontdekken, enz.

De game zal een beheersbare 8 × 4-cursus zijn (ongeveer 5), de cursus zal kort zijn en heeft geen checkpoints, net als de originele. De moeilijkheidsgraad zal ook vergelijkbaar zijn met die van SMB3.

Hoe te spelen?

Je kunt de Superwereld vinden door deze code te typen in het gedeelte Cursuswereld in SMM2:  FDF-VT6-KDF

Veel succes! En bedankt voor het uitproberen van SMB3: Lost Levels!

Ad