Super Mario Maker 2 – Speel Nintendo’s Officiële Legend Of Zelda Levels

Super Mario Maker 2 – Speel Nintendo’s Officiële Legend Of Zelda Levels

Om de recente lancering van The Legend of Zelda: Link’s Awakening op Nintendo Switch te vieren, heeft Nintendo acht officiële levels voorbereid, geïnspireerd op Zelda in Super Mario Maker 2.

Zelda geïnspireerd

Sommige van deze levels zijn geïnspireerd door personages die in The Legend of Zelda verschijnen, terwijl andere beroemde bezienswaardigheden hebben. Om het level te spelen, voer je de codes in die in de onderstaande game verschijnen:

super-mario-maker-2-play-nintendos-official-legend-of-zelda-courses-overview

Over Super Mario Maker 2

CREËER ALLES … SPEEL MET IEDEREEN

Breek de regels en maak de Super Mario-cursussen waar je altijd al van gedroomd hebt in Super Mario Maker 2, alleen op de Nintendo Switch! Met veel nieuwe tools, cursusonderdelen en functies tot je beschikking, laat je fantasie de vrije loop terwijl je unieke levels maakt om te delen met vrienden en spelers over de hele wereld.

BRENG JOUW IDEEËN TOT LEVEN!

Het maken van je eigen Super Mario-banen is eenvoudig, en deze keer kunnen twee spelers samen banen op een enkel scherm bouwen. Kies en plaats iconische objecten en vijanden waar u maar wilt en kies uit veel verschillende thema’s en stijlen – inclusief de nieuwe Super Mario 3D World-stijl!

Je kunt zelfs bekende elementen combineren om ongelooflijke dingen te maken die je nog nooit eerder in een Super Mario-game hebt gezien!

Ad