Super Mario meubels op weg naar Animal Crossing: New Horizons maart 2021

Super Mario meubels op weg naar Animal Crossing: New Horizons maart 2021

Tijdens de Super Mario Bros. 35th Anniversary Direct heeft Nintendo geweldig nieuws onthuld voor Animal Crossing: New Horizons.

De game krijgt namelijk ook een eigen set meubels met een Super Mario-thema. Een exacte lijst met items werd niet onthuld, maar Nintendo kondigde aan dat we in maart 2021 meer details zouden horen!

Super Mario-meubels

We speculeren hier alleen maar, maar een mogelijke reden dat de releasedatum zo ver weg is, is dat Nintendo zou kunnen werken aan de implementatie van alle andere meubelitems uit de Nintendo-serie die ontbreken in New Horizons om tegelijkertijd met de Super Mario-serie. (We hopen)

Alleen de selecte paar Nintendo-thema-items uitbrengen die specifiek van Super Mario zijn, terwijl alle andere bijbehorende Nintendo-items waarvan bekend is dat ze in de serie zijn opgenomen, zoals Link’s Triforce en Star Fox’s Arwing, zouden een behoorlijke teleurstelling kunnen zijn voor fans .

We zouden graag zien dat een leuke monteur ook de nieuwe items ontgrendelt, in plaats van ze simpelweg in het Nook Shopping-menu neer te zetten om ze te kopen.

Of zoals bijvoorbeeld in Animal Crossing: New Leaf, gelukskoekjes kunnen worden gekocht bij Timmy & Tommy voor Bells die een willekeurig Nintendo-thema bieden.

Welke Super Mario-meubels verwacht je te zien in Animal Crossing: New Horizons?

Ad