Super Mario Odyssey boekt record na record

Super Mario Odyssey boekt record na record

Eindelijk is er na jaren weer een echt 3D Mario single player avontuur en deze wordt enorm positief ontvangen door de internationale pers maar ook door gamers zelf.  Zo heeft de game op Metacritic een gemiddelde van een 97/100, wat echt ongekend hoog is.

Na enorm positieve recensies en een hype die zijn gelijke niet kent ligt de game dan eindelijk sinds 27 Oktober in de winkels. De game is enorm populair maar daar houdt het simpelweg niet op voor onze favoriete Italiaan. 

Verkooprecords verbroken

Super Mario Odyssey heeft in Europa de beste lancering ooit in de algehele Super Mario series weten te verbeteren, mamma mia!! Laat dat even bezinken want Mario heeft natuurlijk een ellenlange geschiedenis qua games en dat is dus best een knap kunstje.

Maar daarnaast is het wereldwijd ook nog eens de snelst verkopende Nintendo Switch titel. Vooruit de Nintendo Switch is er pas sinds Maart dit jaar maar dan nog zijn er al aardig wat titels geweest die het enorm goed hebben gedaan.

Wat dacht je van Mario Kart 8 Deluxe, welke in haar serie de snelst verkopende ooit is.

Maar kijk even nog iets verder terug naar de release van de Nintendo Switch waarbij The Legend of Zelda – Breath of the Wild al records brak voor Nintendo. Namelijk die van  beste Launch titel ooit, waarbij deze game op zijn beurt zelfs Wii Sports versloeg. Niet te vergeten een game die standaard bij elke Nintendo Wii zat inbegrepen en wie had er vroeger nou geen Wii.

Kortom Mario hoe oud hij ook al is laat nog maar eens zien dat met hem simpelweg niet te spotten valt. 

Heb je een Nintendo Switch en deze game nog niet, ga je direct schamen, dat kan gewoon echt niet!